1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Tallinna kultuuriprojektide toetamise taotlusi saab esitada 20. detsembrini
Tallinna kultuuriprojektide toetamise taotlusi saab esitada 20. detsembrini

Tallinna kultuuriprojektide toetamise taotlusi saab esitada 20. detsembrini

Tallinna Kultuuri- ja Spordiamet võtab vastu mittetulundustegevuse toetuse taotlusi kultuurivaldkonnas, mille tegevused on suunatud linlaste kultuuri- ja loometegevuse arenguks, traditsioonide säilitamiseks, linna kultuurikalendri mitmekesistamiseks, rahvakultuuri tutvustamiseks ja kogukondlike tegevuste elavdamiseks.

2022. aasta üks prioriteete on toetada ka UNESCO muusikalinna programmiga haakuvaid uusi algatusi. Kuni 20. detsembrini oodatakse taotlusi tegevusteks, mis toimuvad alates 1. veebruarist 2022.

Kultuurivaldkonna abilinnapea Kaarel Oja julgustab kõiki kultuurikorraldajaid oma väärt projekte taotlusvooru esitama. „Mittetulundustegevuse toetus on kõige lihtsam ja samal ajal kõige kiirem viis Tallinna linnalt oma sündmustele tuge saada. See, milliseid kulusid on linn valmis toetama, on programmis võrdlemisi avar. Ma siiralt loodan, et taotluste hulk voorust vooru aina kasvab,“ selgitas ta.

Mittetulundustegevuse toetust saab taotleda neljal korral aastas. Järgmised taotlusvoorude tähtajad on veebruaris (tegevusteks alates aprillist), mai keskpaigas (tegevusteks alates juulist) ja augusti keskpaigas (tegevusteks alates oktoobrist). Projektitoetuse taotluse esitamise tähtajad avalikustatakse vähemalt 28 kalendripäeva enne taotluse esitamise tähtaja algust.

Mittetulundustegevuse toetuse andmise korra ja toetuse määramise lisatingimustega saab tutvuda Tallinna kodulehel. Taotlus ning hiljem ka tegevus- ja kuluaruanne esitatakse iseteeninduskeskkonna kaudu.

Head Uudised GoodNews