1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Tallinna linnavalitsuses avati laste joonistuskonkursi “Minu parim sõber“ võidutööde näitus
Tallinna linnavalitsuses avati laste joonistuskonkursi “Minu parim sõber“ võidutööde näitus

Tallinna linnavalitsuses avati laste joonistuskonkursi “Minu parim sõber“ võidutööde näitus

16. märtsil avati Tallinna linnavalitsuse 1. korruse näituseakendel (Vabaduse väljak 7) joonistamiskonkursi „Minu parim sõber“ võidutööde näitus.

Mustamäe linnaosa valitsus tähistas sõbrapäeva traditsioonilise linnaosa koolide algklasside õpilastele (1.-4. klass) korraldatud joonistamiskonkursiga „Minu parim sõber“, kuhu laekus 366 tööd, üks ilusam kui teine.

„Rõõm oli saada selline rekordarv joonistusi ja näha, et Mustamäe lastel on nii palju häid sõpru, keda nad suure hoole, armastuse ja mõnikord ka huumoriga paberile jäädvustasid ja meie konkursile saatsid! Ja nagu näha, sõpru on neil ka erinevaid: klassikaaslased, naabrilapsed, hobused, viirpapagoid, kilpkonnad, küülikud, kassid ja koerad. Hea on teada, et ka praegusel pingelisel ajal on laste kõrval head toetavad sõbrad, ja ei ole vahet, kas kahe- või neljajalgsed või hoopiski tiivulised,“ rõõmustas Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats.

Nagu ka eelmise aasta konkursi puhul, selgus võitja Mustamäe Facebooki-lehel rahvahääletuse tulemusena. Rahva lemmikuks valiti pilt papagoist, mille joonistas 9-aastane Kristjan Umal Mustamäe Gümnaasiumi 3c klassist (õp. Ülle Meos). Kristjani pilt sai 292 häält.

27 enim hääli kogunud noort kunstnikku saavad linnaosa valitsuselt diplomi ja auhinna, milleks on kunstitarvetekomplekt. Nende võidutöödest kokku pandud kunstinäitus kaunistab – andekate noorte kunstnike, nende sõprade, perede, õpetajate ja kõikide tallinlaste rõõmuks – Tallinna linnavalitsuse näituseaknaid maikuuni.

Head Uudised GoodNews