1. Avaleht
  2. Kunst
  3. Tallinna linnavalitsuses avati Mustamäe laste joonistatud isadepäevanäitus
Tallinna linnavalitsuses avati Mustamäe laste joonistatud isadepäevanäitus

Tallinna linnavalitsuses avati Mustamäe laste joonistatud isadepäevanäitus

Hingedekuu teisel pühapäeval, 14. novembril tähistatakse Eestis isadepäeva, mille puhul kaunistab 12. novembrist Tallinna linnavalitsuse näituseaknaid Mustamäe laste joonistuste näitus „Isa – maailma jaoks on ta vaid üks mees, lapse jaoks on ta aga terve maailm“.

„Isadepäev on üks ilusamaid ja perekesksemaid tähtpäevi kalendris ja hea võimalus tuletada meelde ja tunnustada isa panust oma lapse ellu. See, et Mustamäe lapsed mõtlesid isadele selle tähtpäeva puhul välja sellise vahva üllatuse, teeb südame soojaks. Loomulikult otsustasime nende algatust toetada ja Mustamäe linnaosa valitsus aitas valmistada ette näituse. Kõik noored kunstnikud, kelle töid te näitusel näete, saavad linnaosavalitsuselt lisaks tänukirjadele ka tasuta pääsmeid suurepärasesse peagi avatavasse Mustamäe uisuparki,“ kommenteeris Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats.

Mustamäe tublid noored kunstnikud ja linnaosavalitsus soovivad kõikidele isadele palju õnne isadepäevaks ning kõikidele tallinlastele helget ja lootusrikkast hingedekuud. Näitust näeb detsembrikuuni.

Head Uudised GoodNews