1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Tallinna linnavalitsuses avati täna Mustamäe lasteaialaste emadepäevanäitus
Tallinna linnavalitsuses avati täna Mustamäe lasteaialaste emadepäevanäitus

Tallinna linnavalitsuses avati täna Mustamäe lasteaialaste emadepäevanäitus

Mustamäe linnaosa valitsuse toel otsustasid Mustamäe lasteaiad sel aastal õnnitleda kõiki emasid emadepäeva puhul suure kunstinäitusega Tallinna linnavalitsuse näituseakendel.

„Mustamäe lasteaedade lapsed kingivad kõikidele Tallinna emadele emadepäeva puhul suure liblikate kunstinäituse. Näituse teemavalik ei olnud juhuslik. Liblikad on ühed ilusamad olendid maailmas. Ent mitte ainult. Paljudes kultuurides tähistavad liblikad armastust, õrnust, lootust, uue algust ja valmidust muutusteks. Meie kliimas on liblikad kindlasti ka ühed oodatumad hiliskevade ja suve kuulutajad,“ rääkis Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats.

„Mustamäe linnaosa valitsus tänab kõiki andekaid noori kunstnikke ja nende juhendajaid. Laste entusiasm ja meisterlikkus ületasid kõik meie ootused. Linnaosavalitsus sai näituse korraldamiseks mitusada liblikat, üks kaunim kui teine. Ja nad kõik ei mahtunud ära isegi Tallinna linnavalitsuse suurtele näituseakendele. See tähendab aga seda, et me korraldame veel ühe näituse Mustamäel!“ lisas ta.

Näituse valmistasid ette lasteaiad Allika, Delfiin, Kiikhobu, Kikas, Mooniõied, Pallipõnn, Sinilind, Vesiroos, Õunake, Lepistiku, Liivaku, Männi, Rõõmupesa, Sõbrakese, Tammetõru ja Tähekese. Näitus jääb avatuks juunini.

Head Uudised GoodNews