1. Avaleht
  2. Loomad
  3. Tallinna loomaaed paneb kõrvitsahooajale laupäeval punkti Kõrvitsapeoga
Tallinna loomaaed paneb kõrvitsahooajale laupäeval punkti Kõrvitsapeoga

Tallinna loomaaed paneb kõrvitsahooajale laupäeval punkti Kõrvitsapeoga

30. oktoobril toimub Tallinna loomaaias kõrvitsakampaania lõpetuseks vaatemänguline Kõrvitsapidu.

“Tegemist on sügishooaja keskkonnarikastamise suursündmusega, kus serveerime loomadele saadetud kõrvitsaid tavapärasest põnevamal moel. Erksaid elamusi ja emotsioone jagub sealjuures ka külastajatele, kes saavad giidiga jalutuskäigul lähemalt kuulda ja näha, kuidas loomad aedikusse asetatud põnevale söögiviljale reageerivad,“ sõnas kõrvitsakampaania koordinaator Helina Õunapuu.

Loomaaed kutsus sel aastal piiratud mahus loomadele kõrvitsaid kasvatama ja saatma laste haridusasutusi üle Eesti. “Suured tänud heategevuskampaaniast osa võtnud 54 koolile ja lasteaiale, kes kevadel kõrvitsaseemned mulda panid ning tublile partnerile Omnivale, kes sügisel laste hoolega kasvatatud ja kogutud ligi 7 tonni kõrvitsaid tasuta kohale toimetas. Lisaks rõõmustame heade inimeste toodud ligi 2 tonni porgandite, peetide, õunte ja suvikõrvitsate üle,” avaldas Õunapuu tänu.

Omniva operatsioonide juhi Evert Rööpsoni sõnul olid nad rõõmuga loomaaiale kõrvitsate kogumisel partneriks. “Kui igapäevaselt rõõmustame saabunud pakkide ja kirjade näol inimesi, siis kõrvitsakampaania näol saame nüüd saadetistega rõõmustada loomi,” lisas Rööpson.

Üritusel osalemine on loomaaiapiletiga. Turvaliseks peoelamuseks palutakse kassas esitada Covid-19 tõend vaktsineerimise või läbipõdemise kohta koos isikut tõendava dokumendiga.

Head Uudised GoodNews