1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tallinna Merepäevad pakuvad põnevaid üritusi kogu perele
Tallinna Merepäevad pakuvad põnevaid üritusi kogu perele

Tallinna Merepäevad pakuvad põnevaid üritusi kogu perele

12.- 14. juulini toimuvatel Tallinna Merepäevadel on kavas ka huvitav laste- ja noorteprogramm, kus saab nii vaadata-kuulata kui ise kaasa lüüa.

Üritused saavad alguse kohe 12. juulil kell 11.00, kui Reisisadamas Overalli maja ees avatakse suur lasteala, kus  iga päev käia kloun Ummi tsirkusekoolis, möllata vägevas batuudimaailmas, meisterdada jäätisepulkadest kõike, mis pähe tuleb, joonistada sadama pikimale joonistusseinale, süüa pannkooke ja mängida vahvaid mänge koos Viking Ville, Jeti, Konna ja Teletorni maskoti ETI-ga.

Lasteala on avatud ka Lennusadamas. Seal saab meisterdada, avatud on Lastemuuseumi töötuba, toimuvad  Vello Vaheri  tsirkusekooli pooltund ja raamatutund  ja veel muudki huvitavat. Mõlemad lastealad on avatud 11.00-20.00.

Laupäeval, 13. juulil kell 15.00 algab Reisisadama laval üks mõnus kontsert tuntud multifilmide muusikast. Kuulata saab laule sellistest vanadest multifilmidest nagu “Oota sa”, “Kolmanda planeedi saladus” ja “Lendav laev”, kuid kõlavad laulud ka  uuematest laste lemmikmultifilmidest nagu “Shrek”, “Ben 10”, “Autod”, “Wally”, “Printsess ja Konn”, “Rapuntsel”,  “Kuidas taltsutada lohet”, “Simpsonid” ja “South Park”.

Kontserdil esinevad Uku Suviste ja Ines Erm, neid saadab ansambel Esto Libre.

Kes aga tahab sõita väikelaevaga Reisisadama ja Lennusadama vahel, saab seda teha merepäevade igal päeval kella 10.00-21.00 vahel. Pilet maksab 3 eurot, allameetrimehed pääsevad pardale tasuta. Veel  suurema annuse mereromantikat saab aga kogeda 1,5 tundi kestvatel laevasõitudel Tallinna lahel, mida pakuvad kolm Eesti Ajalooliste Laevade Seltsi alust “Hoppet”, “Blue Sirius” ja “Kajsamoor”. Laevad väljuvad Reisisadama D-terminali kõrvalt iga päev samuti kell 10.00-21.00 ning pileti saab lunastada 8 euro eest.

Noblessneri sadama bagjump keskuses saab proovida päris uudset meelelahutust – vabalangemise hüppeid suurele õhkpadjale. Väljas on kaks bagjump õhupatja, hüppekõrgused 3 ja 5 meetrit väiksemal ja 6 ja 9 meetrit suuremal. Väiksemal padjal saavad hüpata alates 2-aastased lapsed ning suuremal lapsed alates 12-aastast. Alla 18- aastased peavad vanemalt või hooldajalt loa saama.

Kes aga pole käinud veel kogu maailmas unikaalsetes Lennusadama angaarides, saab ka selle käigu Tallinna Merepäevade ajal ette võtta.

Pilet 3 eurot kohapealt (lastele alla 7 a  on sissepääs tasuta).

Tallinna Merepäevade kogu programmi näeb siit: http://www.tallinnamerepaevad.ee/uus/et/programm

Head Uudised GoodNews