1. Avaleht
  2. Keskkond
  3. Tallinna Soojus kolis rohelisse kontorisse
Tallinna Soojus kolis rohelisse kontorisse

Tallinna Soojus kolis rohelisse kontorisse

Maist asuvad Tallinna Soojuse kontoriruumid uuel aadressil Maakri 19/1 B-hoone 6. korrusel.

Tegemist on keskkonnahoidliku ehk rohelise kontoriga, kus jälgitakse vee-, kaugkütte- ja elektrienergia säästvat kasutamist, jäätmetekke vähendamist ja liigiti kogumist ning töökeskkonna tervislikumaks muutmist, millega omakorda kaasneb kulude kokkuhoid.

„Pikki aastaid töötasime Lasnamäel aadressil Punane 36, nüüd aga kolisime töötajatega uude büroohoonesse kesklinnas Maakri tänaval, mis on kaasaegselt keskkonnasõbralik ja roheliselt mõtleva ettevõtte tingimustele vastav. Uus asukoht on meie klientidele mugavamini ligipääsetav ja kindlasti hoogustub koroonapiirangute lõppedes keskkonnalane koostöö, sest Utilitas ja mitmed teised roheenergeetikaga tegelevad ühendused on oma kontori samasse büroohoonesse kolinud,“ rääkis Tallinna Soojuse juhataja Rainer Vakra.

Linnale kuuluva äriühingu kolimise üheks oluliseks argumendiks keskkonnahoiu kõrval oli rahaline kokkuhoid. „Nii suuri ruume, kui meil oli Punasel tänaval, ei olnud enam otstarbekas töös hoida. Meie kontoriruum on nüüd ruutmeetritelt väiksem ja rendihind kujuneb odavamaks. Kuna Punaselt tänavalt kolis Maakri tänavale ka meie operaatorfirma Utilitas Tallinn, siis anti Tallinna linnavolikogu aprillikuu otsusega maja tagasi Tallinna linnavaraametile,“ lisas juhataja.

Head Uudised GoodNews