1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Tallinna Teeninduskool pani kokku uue aasta esimese menüü
Tallinna Teeninduskool pani kokku uue aasta esimese menüü

Tallinna Teeninduskool pani kokku uue aasta esimese menüü

Tallinna Teeninduskooli õpperestoran ootab sõpru tagasi juba enne kolmekuningapäeva proovima uut menüüd.

Teisipäeviti pakuvad õpetaja Eero Olavi Kippa ja kokagrupp KK19-PE1:

  • aurutatud Bao kuklid rebitud pardiliha, kimtšikapsa ja seesamikastmega
  • röstitud lõhefilee, frititud aedviljad, dash’i-võiemulsioon, pastinaagikreem
  • šokolaadi-fondant, ingverijäätis ja pohlavaht

Kolmapäevad muudavad maitsvaks õpetaja Riina Laht ja kokagrupp KK19-PE3:

  • kalakonsomee kalarulli ja köögiviljadega
  • hamburger veisepihviga, friikartulid
  • pošeeritud pirn, kamavaht, Melba kaste, mandliküpsis

Neljapäeviti soovitavad õpetaja Merit Martin ja kokagrupp KK19-PE3:

  • ricotta-sõrnikud, basiilikupesto ja tomat
  • mägihõrnas, kartuli-mädarõikapüree, grillitud bok choy ja Hollandi kaste
  • šokolaadivaht, küpsetatud valge šokolaad, tuille ja vaarikad

Reeded ja nädalad kokku võtavad õpetaja Diane Sarapuu-Kelder ja kokagrupp KK19-PE1:

  • kataifi-tainas hiidkrevetid salatipadjal, ürdimajonees
  • Tonkatsu-raamen chashu-sealihaga
  • kookose-münditarretis marineeritud marjade ja mangoga

Ostes kõik kolm käiku, on hinnaks 8 eurot.

20. jaanuaril ootab Teko restoran õhtusöögile, mille menüü on kokku pannud restoranide Mon Repos ja The Kurze peakokk Leonid Suvorov. Toidud valmistavad ja teenindavad kolmanda kursuse kokaõpilased.

  • Tervitus: hirvetartar, tapiokitšips, õunageel
  • Eelroog: kammkarbi ceviche Leche de Tigre ja astelpajuga
  • Pearoog: hirvesteik kõrvitsa, juurselleripudru ja konjakikastmega
  • Dessert: pistaatsiaekleer

21. jaanuari menüü paneb kokku restorani Mon Repos peakokk Erik Prosvirin. Toidud valmistavad ja külalisi teenindavad kolmanda kursuse kokaõpilased.

  • Tervitus: rostbiif, must leib ja mädarõigas
  • Eelroog: lõheballotiin avokaado-carpaccio, siiamarja ja apelsini-passionivilja kastmega
  • Pearoog: röstitud pardifilee petersellijuure fondant’i, mustsõstra ja peedi-demi glace‘ga
  • Dessert: Tarte Tatin (klassikaline Prantsuse tagurpidi õunakook) mascarpone-jäätisega

Piletid hinnaga 15 eurot on müügil restoranis. Sisse pääseb COVID-tõendiga.

Head Uudised GoodNews