1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis tunnustati tublisid õppureid ja töötajaid
Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis tunnustati tublisid õppureid ja töötajaid

Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis tunnustati tublisid õppureid ja töötajaid

7. juunil toimus Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis rektori edukate õppurite pidulik vastuvõtt, kus tunnustati kõrgkooli silmapaistvamaid, edukamaid ja aktiivsemaid õppureid. Üliõpilas- ja õpilasesindus tunnustas vastuvõtul omalt poolt kõrgkooli säravamaid õppejõude ja töötajaid.

Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis toimuv edukate vastuvõtt on järg iga-aastasele edukate õppurite tunnustamisüritusele, kus rektor Ülle Ernits tänab õppetoolide jt üksuste poolt esiletõstetud kõrgkooli õppureid. Üliõpilas- ja õpilasesindus tänab sama ürituse raames omalt poolt õppurite valitud meeldejäävamaid õppejõude ja kõrgkooli töötajaid.

„Edukas õppija jõuab palju – osaleda kõrgkooli erinevates töörühmades ja rahvusvahelises tegevuses, esindada kõrgkooli ja anda oma panus tervise edendamisele. Tänan südamest üliõpilas- ja õpilasesindust, kes peab oluliseks ka kõrgkooli töötajate tunnustamist! See on meile väga oluline ja ülimalt motiveeriv,“ ütles kõrgkooli rektor Ülle Ernits.

Seekordsel vastuvõtul said tänukirjad 66 kõrgkooli õppurit, keda tunnustati nii eeskujulike õpitulemuste, koostööprojektide edendamise kui tervishoiu erialade propageerimise eest. Lisaks andis rektor Ülle Ernits üle tänukirjad ja stipendiumid kõrgkooli uurimis- ja arendustöö stipendiumikonkursi võitjatele.

Head Uudised GoodNews