1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tallinna Ülikool avab 2. märtsil õppimishuvilistele uksed
Tallinna Ülikool avab 2. märtsil õppimishuvilistele uksed

Tallinna Ülikool avab 2. märtsil õppimishuvilistele uksed

2. märtsil on Tallinna Ülikooli (TLÜ) avatud uste päevale oodatud kõik, kel on huvi TLÜ bakalaureuse või rakenduskõrghariduse erialade vastu.

Avatud uste päeval saab osaleda infotundidel, kus tutvustavad enda õppimisvõimalusi kõikide ülikooli instituutide esindajad. Infotunnid toimuvad vahemikus kell 10.10–15.35 Astra hoone ruumis A-002 (Narva mnt 29) ning on jaotatud järgmiselt:

  • 10.10–10.45 Balti, filmi, meedia ja kunstide instituudi infotund;
  • 10.55–11.30 loodus- ja terviseteaduste instituudi infotund;
  • 11.40–13.00 humanitaarteaduste instituudi infotund;
  • 13.10–14.15 ühiskonnateaduste instituudi infotund;
  • 14.25–15.05 haridusteaduste instituudi infotund;
  • 15.15–15.35 digitehnoloogiate instituudi infotund.

Lisaks toimub avatud uste päeval ülikoolis laat, kus saab teha juttu nii õppekavade kuraatorite kui ka üliõpilaskonna ja loomekollektiivide esindajatega. Veel ootab osalejaid ees põnev siseorienteerumise rada, kus saab tutvuda õppekavade, inimeste ja ülikoolilinnakuga.

“Avatud uste päev toimub nüüd üle mitme aasta füüsiliselt ülikoolis ja see on hea võimalus kõigil ülikooliharidusest huvitujatel tutvuda Tallinna Ülikooli õppimisvõimaluste ja üliõpilaseluga,” ütles Tallinna Ülikooli üliõpilasteenuste peaspetsialist Kadri Pakaste. Ta lisas, et eriti kasulik on võimalus suhelda karjäärinõustajaga, kes toetavad noori õppimisvaliku tegemisel.

Tallinna Ülikooli magistriõpet tutvustavad infotunnid toimuvad aprilli lõpus ja mai alguses. Täpsema info selle kohta lisame ülikooli kodulehele märtsikuu jooksul.

Rohkem infot SIIT!

Head Uudised GoodNews