1. Avaleht
  2. Haridus
  3. TalTech Virumaa kolledž pälvis neli tunnustust
TalTech Virumaa kolledž pälvis neli tunnustust

TalTech Virumaa kolledž pälvis neli tunnustust

3. oktoobril Kohtla-Järvel toimunud õpetajate päevale pühendatud pidulikul vastuvõtul tunnustati Virumaa kolledžit lausa neljas kategoorias.

Pille Ers pälvis Kohtla-Järve linnavalitsuse preemia „Parim õppejõud“. Pille Ers viib Virumaa kolledži üliõpilastele läbi selliseid õppeaineid nagu anorgaaniline keemia, keemia alused jpm. Lisaks aitab ta läbi viia töötubasid keemiatehnoloogia eriala populariseerimiseks. Pille Ers on kompetentne, alati sõbralik ning igas olukorras naeratav töökaaslane. Tema rahulik, kuid samal ajal professionaalne suhtumine väljakutsetesse on innustav ja motiveeriv.

Foto: TalTech Virumaa kolledž

Kohtla-Järve linnavolikogu haridus- ja kultuurikomisjon andis välja auhinnad kolmes nominatsioonis. Nominatsiooni „Haridustegu 2022“, võitja on Virumaa kolledži teaduslaager „Kastiga koju“.  Tunnustuse võttis vastu Teadus- ja tehnikakooli juht Küllike Kullerkupp. Projekt „Kastiga koju“ võimaldab lastel koos vanematega koolivaheaegadel kodus põnevaid katseid teha. Vajalike vahendite üle muretsema ei pea, sest kõik on kastiga kaasas.

Peaauhind „Aasta õppejõud 2022“ anti üle Virumaa kolledži õppejõule Sergei Pavlovile. Sergei Pavlov suudab oma tundides luua väga töise ja positiivse õhkkonna. Üliõpilased on oma tagasisides jaganud õppejõule tunnustust väga hästi koostatud enesekontrolliga testide, laboritööde, õppevideote ning lahendustega näidisülesannete eest. Tudengid on nimetanud teda lausa Virumaa kolledži brändiks. Kolledži üliõpilased on ta valinud parimaks õppejõuks aastatel 2018, 2019 ja 2021.

TalTech Virumaa kolledž oli nominent kategoorias „Haridustegu 2022“  loodus- ja täppisteaduste ning tehnoloogia (LTT) ning inseneeria ja ettevõtluse valdkonna populariseerimise eest.  2022. a korraldati õpilaste LTT ja ettevõtluse uurimistööde konkurss. Konkursi parimatel on võimalus osaleda Virumaa kolledži üliõpilaskonverentsil.  Samuti viiakse läbi Virumaa Rahva Kolledžis tegevusi väärikatele, kes soovivad end erinevates valdkondades arendada ja praktilisi kogemusi omandada

Head Uudised GoodNews