1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Täna esitleti kogupere tegelusraamatut “Meie Eesti”
Täna esitleti kogupere tegelusraamatut “Meie Eesti”

Täna esitleti kogupere tegelusraamatut “Meie Eesti”

Maxima esitles täna Tallinnas asuvas Eesti Lastekirjanduse Keskuses enda kogupere tegelusraamatut „Meie Eesti“. Pereraamat on Maxima pühendus Eesti 100. juubeliaastaks.

„Meie Eesti“ lugude peategelasteks on ema ja tütar, kelle lustakast jutuajamisest avanevad lugejaile Eesti kohta lõbusad nuputamisülesanded ja mõtteharjutused. „Tegelusraamatuga tahame igale perele pakkuda põnevust avastada kodumaad oma pere vanemate ja nooremate seltsis. Omapärane on, see et raamatusse saab joonistada, lisaks koguda vahvaid kleebiseid kui panna lapsi uudistama, mis kodumaal oli ennevanasti,“ rääkis Maxima Eesti kaubandusdirektor Marko Põder võimalustest, mida raamat pakub.

Pereraamatu lood on kirja pannud tuntud kirjanik Epp Petrone. „Minu jaoks oli Maxima idee teha peredele suunatud raamat, mis aitaks lõbusalt aega veeta, väga inspireeriv. Raamatu kirjutamise käigus sain isegi taasavastada Eestit ja tegelikult saab iga suurem ja väiksem pereliige neist lehekülgedest inspiratsiooni, et jutustada enda Eesti lugu,“ ütles autor.

Marko Põder lisas siinjuures, et raamat on ehe näide, et Maximast saab tarkust koguda ja seda lustlikul moel. „Soovime, et pereraamat tooks igale perele juubeliaastal üheskoos tegutsemise rõõmu ja uhkusetunnet, et meie kodu just Eesti on.“

„Meie Eesti“ lood on mõeldud on 6-12 aasta vanustele lastele, kuid oma pere- ja tegelusraamatu formaadilt sobib kõikidele pereliikmetele. Raamat on alates homsest kättesaadav üle Eesti kõigis Maxima 76-s kaupluses ja seda nii eesti kui vene keeles. Pereraamatu trükitiraaž on 26 000, millest 18 000 on eestikeelsed ja 8000 venekeelsed.

Vaata galeriid!
Fotod: Egert Kamenik

Head Uudised GoodNews