1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Täna lõpetas Sisekaitseakadeemia teabe- ja uurimisametniku eriala 12 kutseõppurit
Täna lõpetas Sisekaitseakadeemia teabe- ja uurimisametniku eriala 12 kutseõppurit

Täna lõpetas Sisekaitseakadeemia teabe- ja uurimisametniku eriala 12 kutseõppurit

Täna toimus Sisekaitseakadeemias Maarjamäel pidulik justiitskolledži teabe- ja uurimisametniku kutseõppe eriala teise lennu lõpuaktus. Lõputunnistused said kätte 12 uut ametnikku.

Sisekaitseakadeemia justiitskolledži juht Triinu Kaldoja on rõõmus, et saab akadeemiast tööle saata 12 õppe läbinud ametnikku. „Usun, et möödunud kaheksa kuud õpet andis tänastele lõpetajatele oskused täita vangla teabe- ja uurimisosakonna ning sisekontrolliametnike teenistusülesandeid teadlikult, tõhusalt ja vastutustundlikult,“ sõnas Kaldoja, tänades sealjuures Justiitsministeeriumi vanglate osakonda koostöö eest õppijate arendamisel.

Ta lisas, et põhjalik ja sisuline õpe tagab tööandja ootustele vastava ettevalmistuse. Sisekaitseakadeemia roll koostöös vanglateenistusega on seda pakkuda, tagades õppijatele vajalikud teadmised teenistusülesannete mõtestatud, õiglaseks ja vastutustundlikuks täitmiseks. „See on see, mida ühiskond akadeemialt ootab – et me koolitaksime pädevaid ja ausaid riigiametnikke,“ ütles Kaldoja.

Lõpetajaid tervitasid ja õnnitlesid lisaks Sisekaitseakadeemia justiitskolledži juhile ka Justiitsministeeriumi asekantsler, vanglateenistuse juht Priit Kama, Tallinna vangla direktor Hannes Liivak, Viru vangla direktor Marek Aas, Tartu vangla direktori asetäitja Kristo Kulo ning teised vanglate juhtivametnikud.

Head Uudised GoodNews