1. Avaleht
  2. Haridus
  3. TÄNA ÕHTUL ⟩ Kanal 2 koolialguse erisaade küsib: kas tulevikus asendavad õpetajaid robotid?
TÄNA ÕHTUL ⟩ Kanal 2 koolialguse erisaade küsib: kas tulevikus asendavad õpetajaid robotid?

TÄNA ÕHTUL ⟩ Kanal 2 koolialguse erisaade küsib: kas tulevikus asendavad õpetajaid robotid?

Kooliaasta alguse puhul läheb Kanal 2s kolmapäeval, 1. septembril kell 20 eetrisse erisaade «Tere, tulevikukool!», mida juhib Eda-Liis Kann.

Kas tulevikus asendavad õpetajaid robotid? Kas tulevikukool on betoonist või hakkavad meie elu juhtima tehisintellektist mentorid? Kui palju on üldse kasu koolist nagu me seda täna tunneme?

«Mina kui kahe tütre ema paneksin kohe oma lapsed tulevikukooli, kus teadmisi jagavad tehisintellektid ja igaühel on oma isiklik mentor,» sõnas saatejuht Eda-Liis Kann. «Tänased nutiseadmed mõjuvad lastele pigem nagu rämpstoit ja sellisel kujul neid pole vaja. Vaja on hoopis kiiret tehnoloogilist hüpet, et nendest seadmetest saaksid lastele tõelised abimehed,» märkis ta.

Tulevikukooli ehitavad endine minister ja suhtekorraldaja Janek Mäggi, hüpnotisöör Ants Rootslane, Tallinna Lastehaigla kliiniline psühholoog ja TLÜ psühholoogia õppejõud kasvatusteaduses Õnne Uus, erakooli asutaja Rasmus Rask ning teater.muusika.kino peatoimetaja ning Vasta kooli emakeeleõpetaja Madis Kolk.

Head Uudised GoodNews