1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tänasest saab esitada taotlusi kultuuri-, spordi- ja noorsootööprojektide toetuste saamiseks
Tänasest saab esitada taotlusi kultuuri-, spordi- ja noorsootööprojektide toetuste saamiseks

Tänasest saab esitada taotlusi kultuuri-, spordi- ja noorsootööprojektide toetuste saamiseks

Foto: Pixabay

Alates tänasest saab esitada rahataotlusi Tartu linna 2019. aasta eelarvest kultuuri-, spordi- ja noorsootööprojektidele toetuse taotlemiseks. Kultuuriprojektide esitamise tähtaeg on 15. august ning spordi- ja noorsootööprojekte saab esitada 1. septembrini.

Kultuuri-, spordi- ja noorsooteenistuse spetsialistid on valmis taotlejaid kogu suve jooksul nõustama. Toetuste taotlemisel eelmiste aastatega võrreldes olulisi muudatusi ei ole.

„Mida läbimõeldumad ja paremini lahti kirjutatud on projektid, seda lihtsam on ka linnavalitsusel neid analüüsida ja rahastamist planeerida. Seetõttu tahamegi julgustada taotlejaid juba varakult taotlustega tegelema ning vajadusel taotluse koostamise osas nõu küsima,“ selgitas kultuuriosakonna juhataja Marleen Viidul.

7. augustil korraldab Tartu Linnavalitsuse kultuuriosakond kõigile huvilistele toetuste taotlemise infopäeva, kus antakse ülevaade kõikidest toetusliikidest ning taotlemise tingimustest. Täpsem teave infopäeva toimumise kohta avaldatakse Tartu kodulehel ning edastatakse valdkondlike listide kaudu juuli alguses.

Kõikide toetuste taotlemine toimub veebipõhises taotlemise keskkonnas: www.tartu.ee/kotoetused.

Rohkem informatsiooni SIIT!

Head Uudised GoodNews