1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tartu ettevõtlusnädal alustab ellujäämise teemadega
Tartu ettevõtlusnädal alustab ellujäämise teemadega

Tartu ettevõtlusnädal alustab ellujäämise teemadega

5.–9. oktoobrini toimuva Tartu ettevõtlusnädala avakonverentsi teemaks on „Ellujäämise kunstid ettevõtluses“.

Keerulise aasta taustal räägitakse, kuidas on läinud ja kuidas võib minna edaspidi majandusel üldiselt, turismisektoril, lennundusel ja spordis. Esinevad Anne Samlik, Eero Pärgmäe, Mihkel Nestor, Stella Runnel ja Mihkel Uiboleht.

Rohkete üritustega nädal on jaotatud teemapäevadeks – uusettevõtluse, nutika ettevõtluse, töötaja arengu ning teenusmajanduse ja turismipäeva jooksul toimuvad seminarid, õpitoad, konverentsid ja veebiseminarid. Esmakordselt tehakse valitud üritustest ka veebiülekanded. Teemadest on varasemast enam tähelepanu innovatsioonil, e-kaubandusel, digitaliseerimisel, (välis)värbamisel, tarbijakäitumisel ja kriisiajast tulenevatel muudatustel.

Registreeruda ja ettevõtlusnädalal pakutavaga programmiga saab tutvuda siin. Kõik Tartu ettevõtlusnädala üritused on osalejatele tasuta. Kindlasti tuleb end eelnevalt üritusele registreerida, hilinejaid saali ei lubata.

Ettevõtlusnädala eesmärk on tutvustada ettevõtlust kui eluviisi, teadvustada ja tunnustada ettevõtja rolli linna arengus, julgustada inimesi tegelema ettevõtlusega, soodustada linna ja ettevõtete vahelist koostööd ning innustada noori. Ettevõtlusnädala üritustele on oodatud kõik – kooliõpilastest juba tegutsevate ettevõtjateni. Nädalat koordineerib Tartu Linnavalitsuse ettevõtluse arengu osakond.

Ettevõtlusnädalat korraldatakse alates 2005. aastast. Iga aastaga on kasvanud nii pakutavate ürituste kui ka osalejate arv. Eelmisel aastal külastas Tartu ettevõtlusnädalat kokku ligi 4500 inimest, kellele pakuti üle 80 ettevõtlusteemalise ürituse.

Head Uudised GoodNews