1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Tartu linn ootab tunnustama kultuuri-, spordi- ja noortevaldkonna parimaid
Tartu linn ootab tunnustama kultuuri-, spordi- ja noortevaldkonna parimaid

Tartu linn ootab tunnustama kultuuri-, spordi- ja noortevaldkonna parimaid

„Kultuuripealinna aasta on lähenemas keskpaigale ning toimekate ja tublide tartlaste eestvedamisel on toimunud väga palju põnevat. Kuna aasta on tihe, siis avasime tunnustamisettepanekute esitamise võimaluse sel aastal varem, et ükski tunnustamist vääriv sündmus, inimene või organisatsioon märkamata ei jääks,” ütles kultuuriosakonna juhataja Sten Svetljakov.

Foto: Shutterstock

Kandidaate saavad esitada nii eraisikud kui ka organisatsioonid. Ettepanek peab sisaldama aunimetuse kategooriat, kandidaadi nime ja kirjeldust ning kandidaadiks esitamise põhjendust, sealhulgas ülevaadet kandidaadi saavutustest või tegevusest möödunud aasta jooksul. Oma ettepanekuid saab esitada Tartu linnaportaalis.

Juba esitatud ettepanekuid on võimalik soovi korral tagasi võtta ning täiendada. Ettepanekute esitamise tähtaeg on 23. detsember.

Foto: Freepik

Esitatud kandidaatide seast valivad uue aasta alguses valdkondlikest ekspertidest ja linna esindajatest koosnevad komisjonid välja aunimetuste nominendid ja laureaadid. Kokku antakse välja üheksa kultuuri, kuus noorsootöö ja huvihariduse ning seitse spordivaldkonna aunimetust.

Laureaatide nimed avalikustatakse 2025. aasta alguses toimuvatel tunnustussündmustel.

Head Uudised GoodNews