1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tartu linna suvekampaania “Tartus on rohkem” keskmes on turismimäng
Tartu linna suvekampaania “Tartus on rohkem” keskmes on turismimäng

Tartu linna suvekampaania “Tartus on rohkem” keskmes on turismimäng

29. mail alustab Tartu linna järjekordne suvekampaania “Tartus on rohkem”. Kampaania keskmeks on sel korral suvine turismimäng, mis pakub peredele, sõpruskondadele ja kõigile teistele huvilistele võimaluse veeta avastamist väärt suvepuhkus Tartus. Kampaania on suunatud nii eesti- kui venekeelsele elanikkonnale ja seetõttu on ka turismimäng saadaval kahes keeles.

Terve suve jooksul (29.05-31.08) toimuvas mängus on võimalik läbida erinevaid punkte, mis tutvustavad nii tuntud kui ka ehk veidi vähem teadaolevaid paiku, vaatamisväärsusi ja atraktsioone. Mängupunkte on mitmesuguseid – tutvustavaid, ülesannetega (pildistamine või küsimusele vastamine) ja mitmed punktidest pakuvad mängijatele ka erinevaid hinnasoodustusi või muid boonuseid. Kampaania hõlmab lisaks linnale ka maakonna punkte. Läbitud kohtade ja lahendatud ülesannete pealt teenivad mängijad punkte ja enim punkte kogunud meeskondi tunnustatakse neljal korral auhindadega, millest ahvatlevamateks on majutusest, spaapääsmetest, restorani krediidist ning erinevatest perepiletitest ja kinkekaartidest koosnevad mõnusad perepaketid, kuid auhinnafondi kuulub ka romantikapakett kahele. Tulemusi ja parimate skoore on võimalik jälgida mängu kodulehel www.tartusonrohkem.ee.

Tartu linna turundusjuhi Helen Kalbergi sõnul on mängu esmane eesmärk tuua esile Tartu erinevaid tahke ja pakkuda linna külastajale mitmekülgsemaid võimalusi. „Tartus on piiramatult võimalusi veeta tegevusterohke, meelelahutuslik või hoopis hariv puhkus. Kuna vahemaad on väikesed, jõuab lühikese ajaga avastada ja kogeda väga palju. Ja just seda toob meie mäng esile,“ kommenteeris Kalberg.

Mäng toimub Navicup mobiilirakendusega, mille jaoks on osalejatel vaja mobiilse andmesidega Android süsteemi. Mobiiliäpi saab tasuta alla laadida Google Play poest. Info suvekampaania, turismimängu, pakutavate soodustuste ja auhindade ning edetabeli kohta on leitav kampaania kodulehelt www.tartusonrohkem.ee. Suvekampaaniat korraldavad Tartu Linnavalitsuse avalike suhete osakond ja sihtasutus Tartumaa Turism.

Head Uudised GoodNews