1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tartu teenindajaid oodatakse registreeruma hea teeninduse päevale
Tartu teenindajaid oodatakse registreeruma hea teeninduse päevale

Tartu teenindajaid oodatakse registreeruma hea teeninduse päevale

Märts on traditsiooniliselt hea teeninduse kuu ning tänavu toimub selle raames taas ka Tartu hea teeninduse päev. Registreerimine on alanud.

29. märtsil oodatakse Tartu teenindajaid VSpa konverentsikeskusesse praktilise ja inspireeriva sisuga koolituspäevale, kus esinevad oma valdkonna tunnustatud professionaalid ja eelmiste aastate parimad teenindajad.

Tartu hea teeninduse päeval õpetab teenindajatele vajalikke teadmisi ja oskusi tippkoolitaja Tauri Tallermaa, tarbijakäitumise trendidest ning klientide soovidest ja ootustest räägivad Anna Karolin Kantar Emorist ning kliendikogemuse eksperdid Mari Arnover ja Maire Milder. Oma kogemusi jagavad varasemate aastate Tartu parimad teenindajad.

Koolituspäeva ühe osana viib Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 tiim läbi külalislahke teeninduse lühikoolituse ja osalejatel on võimalik kohapeal oma teadmisi ka testida. Lühikoolituse edukalt läbinutele väljastatakse külalislahkuse tunnistus.

“Hea teeninduse päev on mõeldud tänuks meie tublidele teenindajatele. See annab neile võimaluse kokku tulla, omavahel kogemusi vahetada ja arutada teenindustöös toimunud muutusi,” rääkis Tartu linnavalitsuse ettevõtluse arengu valdkonnajuht Marilin Kroon. “Loodetavasti tuleb sellest teenindajatele emotsionaalne ja inspireeriv koolituspäev.”

  • Tartus tegutsevate ettevõtete töötajatele on sündmusel osaleminetasuta, vajalik on eelnev registreerumine.
  • Programmiga saab tutvuda ja sündmusele registreeruda SIIN.
Head Uudised GoodNews