1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tartu Valguskülast jõuavad otseülekanded Terevisiooni ja Elmari raadiosse
Tartu Valguskülast jõuavad otseülekanded Terevisiooni ja Elmari raadiosse

Tartu Valguskülast jõuavad otseülekanded Terevisiooni ja Elmari raadiosse

Jõulumeeleolud Tartu Valguskülast jõuavad sel nädalal Emajõelinnast kaugemale – neljapäeva hommikul läheb Tartu raekoja platsilt eetrisse Terevisioon ja laupäeval ning pühapäeval teeb otseülekandeid Elmari raadio.

Neljapäeval  kell 6.55 alustab Tartu kesklinnast otseülekannet Terevisioon, intervjueeritavad on tartlased ja teemad Tartuga seotud. Nii soovitame neil tartlastel, kes ise sel ajal raeplatsil ei liigu, võtta sisse koht teleri ees!
21. ja 22. detsembril kolivad oma stuudioga jõululisse Valguskülla Elmari saatejuhid, kellelt jõuab laupäeval ja pühapäeval kell 12–17 raadioeetrisse eriprogramm Tartust.

Lisaks meediale toimub Tartu kesklinnas lähipäevil rohkelt muudki vaatamist ja tegemist.
Nii soovib Tartu Kiirabi jagada linnarahvaga oma jõulurõõmu ja esitleb reedel, 20. detsembril  oma uusi kiirabiautosid. Sõidukid on raekoja platsil uudistamiseks kell 16 –17:30. Jõulumeeleolu aitab luua Tartu Kiirabi segakoor „Sireenid“ ja naistantsurühm „Hädaabi“.

20. detsembril kell 17. ja 21. detsembril kell 14 saavad kirjandushuvilised teha jõulujalutuskäigu kirjandusäpi TartuFic saatel. Tartu Linnaraamatukogu pakub sel moel võimalust avastada Tartut tuntud kirjanike tekstide ja vanade fotode kaudu.

Pühapäeval, 22. detsembril kell 17 süüdatakse raekoja platsil neljas advendiküünal ja tartlasi tervitavad Tartu abilinnapea Mihkel Lees ja Tartu Ülikooli-Jaani koguduse abiõpetaja Naatan Haamer.

24. detsembril kell 12 kuulutavad Tartus jõulurahu välja Tartu linnapea Urmas Klaas ja EELK Lõuna piirkonna piiskop Joel Luhamets. Nagu juba tavaks, pakub Maitseelamuste Koda sel päeval ka maitsvat jõulusuppi.

Valgusküla ja Tartu jõuluaja programmi näeb SIIT.

Head Uudised GoodNews