1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Tartus tuleb kevadine koolivaheaeg tavapärasest teistmoodi
Tartus tuleb kevadine koolivaheaeg tavapärasest teistmoodi

Tartus tuleb kevadine koolivaheaeg tavapärasest teistmoodi

Tartu linn pakub noortele piirangute tingimustes meelepäraseid võimalusi veeta 19.-25. aprillini kestvat vaheaega riski- ja kontaktivabalt.

Koolivaheaja erilehelt leiavad meelepäraseid tegevusi erinevate huvide ja vanustega noored. Sel kevadel on taaskord Tartu Noorsootöö Keskuse eestvedamisel võimalik osaleda veebinoortekeskuses. Sealsed noorsootöötajad on ise loonud huvitavaid tegevusvõimalusi ja annavad nõu, kust leida infot erinevate ettevõtmiste kohta.

Tartu Linnaraamatukogu tutvustab oma Youtube’i kanalil Tartu lapsepõlve auhinna kandidaate. Lisaks toimub varakevadine monumendijooks välejalgadele, mille raames tuleb üles leida ja pildistada erinevaid mälestusmärke. Tartu Linnamuuseum ootab koolinoori hoopis kirjanduslikule jalutuskäigule, mis toimub Navicup rakenduse abil.

Tartu loodusmaja kutsub pargialale linnurada avastama ning huvikooli saali akendele seatud muna- ja pesanäitust uudistama. Teadusteater Kolm Põrsakest ootab noori osalema programmis “Teadust täis laheaeg!”, mille raames viiakse läbi põnevaid veebiteadusringe, mänge ja teadusteatrit.

Koolivaheaja leheküljel tasub pilk peal hoida terve nädala jooksul, sest tegevusi võib lisanduda.

Head Uudised GoodNews