1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. TASUTA KONTSERT I Mustamäe linnaosas EV taasiseseisvumise aastapäevale pühendatud kontserdil esineb Ivo Linna
TASUTA KONTSERT I Mustamäe linnaosas EV taasiseseisvumise aastapäevale pühendatud kontserdil esineb Ivo Linna

TASUTA KONTSERT I Mustamäe linnaosas EV taasiseseisvumise aastapäevale pühendatud kontserdil esineb Ivo Linna

Mustamäe Linnaosa Valitsus korraldab kolmapäeval, 18. augustil kell 18 Parditiigi pargis (Sõpruse pst 177) EV taasiseseisvumispäevale pühendatud juubelikontserdi. Publikule esinevad Ivo Linna ja Endine Üle-Eestiline Noorte Sümfooniaorkester.

Lisaks kontserdile toimub Parditiigi pargis Mustamäe Linnaosa Valitsuse eestvedamisel Mustamäe elanike poolt kokku pandud fotomälestuste näitus, mis meenutab kolmekümne aasta taguseid tormilisi sündmusi, mis viisid meie riigi taassünnini. Fotonäituse koostamisel osalesid lisaks Mustamäe elanikele ka Rahvarinde muuseum, Eesti Kirjandusmuuseum ja Vabamu.

„Mul on heameel kutsuda kõiki mustamäelasi ja meie linnaosa sõpru 18. augustil kell 18 suurele Eesti Vabariigi taasiseseisvumise 30. aastapäevale pühendatud kontserdile, kus esinevad Ivo Linna ja Endine Üle-Eestiline Noorte Sümfooniaorkester. Lisaks kontserdile toimub samas ka mustamäelaste endi poolt koostatud fotonäitus,“ räägib Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats. „Suve algul pöördusin meie linnaosa elanike poole üleskutsega saata kodustes fotoarhiivides leiduvaid pilte laulvast revolutsioonist, Balti ketist, rahvarinde meeleavaldustest ning 1991. aasta sündmustest, mis viisid Eesti omariikluse taastamiseni, et ühekoos panna kokku Eesti Vabariigi taasiseseisvumise 30. aastapäevale pühendatud fotonäituse. Minu siiras tänu kuulub kõikidele mustamäelastele, kes vastasid minu palvele ja jagasid meiega oma fotosid. Mälestused meie riigi taasiseseisvumisest on hindamatud, ja seda mitte üksnes fotode autoritele, vaid tervele meie kogukonnale.“

Parditiigi pargis 18. augustil kell 18 toimuv kontsert on kõigile tasuta.

Head Uudised GoodNews