1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. TASUTA KURSUS I Koos küberkurjategijate vastu!
TASUTA KURSUS I Koos küberkurjategijate vastu!

TASUTA KURSUS I Koos küberkurjategijate vastu!

Kuigi suurem osa inimesi kokku hoiavad ja koos viiruse vastu võitlevad, pole midagi parata, on ka pahalasi, kes olukorda kurjalt ära kasutavad. Riik on juba hoiatanud petiste kõnede ning kirjade eest, kus pakutakse raha eest olematuid vaktsiine ning ravimeid.

Ilmunud on ka pettustega tegelevad koroonaviiruse kohta infot pakkuvad leheküljed, mis küberturvalisusega seotud kogukonna tähelepanu alla on jäänud. CybExer Technologies, kellel on olemas tööriistad küberturvalisuse suurendamiseks, tegi täiesti tasuta küberhügieenikursuse, kuidas vältida küberohte.

Ettevõte on teinud kursuse 13 keeles, et harida küberturvalisuse teemal inimesi üle terve maailma.

Heade uudiste portaal avaldab postituse.

Küberturvalisusega tegelev kogukond on märganud järsku küberkurjategijate aktiivsuse kasvu seoses koroonaviiruse (COVID-19) kohta infot pakkuvate lehekülgedega. Sellega seoses peab olema internetis väga ettevaatlik.

Teades, et meil on head tööriistad küberturvalisuse suurendamiseks otsustasime teha versiooni küberhügieenikursusest, mis oleks laiale avalikkusele lihtsasti kasutatav ja tasuta kättesaadav, aga pakuks siiski teadmisi, millega on võimalik 90% küberohtudest vältida. Olles lihtsalt teadlikum!

Küberhügieeni kursus on kasutatav kolmeteistkümnes keeles ja seega võib seda jagada kasutamiseks ka oma välismaa sõpradele.

Nii nagu saame me koos jagu koroonaviirusest, saame me koos vastu ka küberpättidele!

👉Tehke kutsus läbi ja jagage ka oma sõpradega teistes eestis ja mujal riikides!

Olge hoitud! 🙏

👉https://mycyberhygiene.com/

 

Head Uudised GoodNews