1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Teater
  4. Teatrifestival Treff jõuab nädala pärast 15 põneva lavastusega
Teatrifestival Treff jõuab nädala pärast 15 põneva lavastusega

Teatrifestival Treff jõuab nädala pärast 15 põneva lavastusega

Mary (Teele Kaljuvee-O'Brock) ja Robert (Märten Männiste). Foto: Jaanus Laagriküll
Mary (Teele Kaljuvee-O’Brock) ja Robert (Märten Männiste)
Foto: Jaanus Laagriküll

Ainult loetud päevad on veel jäänud 8. visuaalteatrifestivalini Treff, mis Tallinna viies etenduspaigas toimub. Suurepärast teatrikunsti maailma tipptegijatelt saab näha juba

5.-8. juunini NUKU teatris, Von Krahlis, Vene teatris, F-hoones ja Kanuti Gildi SAALis.

Selleaastasest programmist leiavad elamusi nii noored kui ka täiskasvanud visuaalteatrihuvilised. Enamik etendusi on niivõrd visuaalselt ja heliliselt haaravad, et laval toimuvast arusaamine ei tohiks keelebarjääri tõttu muret valmistada kellelegi.

Programm keskendub nii noortele kui ka täiskasvanutele Philippe Genty’le ning teistele lavastustele on veel vabu kohti.

Lisaks etendustele toimuvad ka õpitoad lastele ja noortele: maskide meisterdamine, nukumäng, varjuteater ja lavamaketi meisterdamine ning igaõhtused Festivali Klubid, kus 5. juunil esineb Kaire Vilgats ja Club Tropicana ning 8. juunil ansambel Paabel. Plaate mängivad NUKU teatri näitlejad, DJ Üüve-Liidia Toompere ja DJ Mur.

Kõikide lavastustega saab tutvuda Tallinn Treff Festivali kodulehel. Piletid on müügil Piletilevis ja NUKU kassas. Festivalil viit või enamat lavastust näha soovijatel on võimalus soetada piletid 20% soodsamalt (v.a Compagnie Philippe Genty etendusele). Pakkumine kehtib ainult NUKU teatri kassas, Lai 1.

NUKU teater tähistab festivalinädala saabumist ning peab hooaja lõpupikniku, kus antakse üle ka kolleegipreemiad 30. mail Kadrioru pargis.

Kohtumiseni sõnadetagi selges teatris!

Head Uudised GoodNews