1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. TOIDUPAKID I Kahe kuu jooksul jagati Pirital õpilastele kokku 5421 koolilõuna pakki
TOIDUPAKID I Kahe kuu jooksul jagati Pirital õpilastele kokku 5421 koolilõuna pakki

TOIDUPAKID I Kahe kuu jooksul jagati Pirital õpilastele kokku 5421 koolilõuna pakki

Täna on koolilõuna toidupakkide jagamise viimane päev. Kahe kuu jooksul jagati Pirital õpilastele kokku 5421 koolilõuna pakki.

Tallinna koolides jagati distantsõppe ajal õpilastele kord nädalas toidupakke, nii ka Pirital. “Kui paljud pealinna õpilased said toidupaki kätte koolist, siis Pirital sobis logistiliselt rohkem nii, et toidupakke õpilastele või nende vanematele väljastasime linnaosa valitsuse maja juures ning jagamisega olid hõivatud ka sotsiaaltöötajad,” sõnas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat. “Viimased pakid said Merivälja kooli ja Pirita majandusgümnaasiumi õpilased kätte täna. Kokku oleme kahe kuu jooksul kolmapäeviti väljastanud rohkem kui 5000 toidukotti,” lisas ta.

Liinati sõnul on pakkide jagamine läinud tõrgeteta ning koostöö koolidega on olnud väga hea. “Õpilased, nende vanemad või hooldajad on käinud pakke võtmas hajutatult, järginud distantsireegleid ning olnud väga rahulikud ja mõistvad. Tänan Merivälja kooli ja Pirita majandusgümnaasiumi juhte, koolide klassijuhatajaid ja kõiki õpetajaid ning linnaosa sotsiaaltöötajaid ja lapsevanemaid, kes kahe kuu jooksul on teinud kõik, et koolilõuna pakkide jagamine on sujunud viperusteta,” tänas linnaosavanem.

Tallinna linn jagas koolilõuna pakke kord nädalas kõigile õpilastele, kes seda soovisid.

Head Uudised GoodNews