1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tore päev perega! JJ-Street Tantsukooli noored korraldavad Otepääl tulise lumelahingu
Tore päev perega! JJ-Street Tantsukooli noored korraldavad Otepääl tulise lumelahingu

Tore päev perega! JJ-Street Tantsukooli noored korraldavad Otepääl tulise lumelahingu

LumepallOtepääl peetakse 25. veebruaril keskväljakul kell 12.00 lahingut, kus laskemoonaks on lumi. Kuumas talvepealinnas peetakse maha üks tuline lumelahing.

Lumelahingu korraldab JJ-Street Tantsukool. „Noored tulid välja ideega luua Otepää elanikele üks meeldejääv päev, mis on mõeldud kogu perele,“ selgitas JJ-Street Tantsukooli treener Sigrid Avald. „Lumelahingus osalemiseks tuleb moodustada 7-liikmeline meeskond ja tulla Otepää keskväljakule kell 12.00, vajalik on ka eelregistreerimine. “
Igale osalejale annab Otepää Seikluspark sooduskupongi, millega saab 25% allahindlust. Eelregistreerinute vahel loositakse välja Balsnacki poolt kingitus.

Kohapeal on kavas erinevad mängud, esinevad slacklineil trikitajad ja JJ-Street Tantsukooli tantsijad, pakutakse pannkooki ja vahvleid. Avatud on Otepää Winterplace uisuväljak. Lumelahingu võitjatele on varuks põnevad auhinnad. Korraldajad kinnitasid, et kui sel päeval ei peaks lund olema, ei jää lahing siiski pidamata – see toimub pallimere pallidega.

Kuna terve päev on sisustatud põnevate tegevustega, siis tasub 25.veebruaril oma sammud Otepääle seada, et kogu perega veeta üks tore laupäev.

Päeva korraldab JJ-Street Tantsukool, sündmust toetavad Otepää Vallavalitsus, JJ-Street Tantsukool, AS Maris Gilden, Ugandi resto, Otepää Winterplace, Myfitness spordiklubi, Otepää Seikluspark, Valgamaa kaitseliit, Otepää naiskodukaitse. Auhinnafond: Eesti Kiikingiliit, AS Maris Gilden, Otepää Seikluspark, Otepää Winterplace, Balsnack, Pühajärve Spa & Holiday resort.

Head Uudised GoodNews