1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Muusika
  4. Trad Attack annab 2022. aastal Eestis vaid ühe avaliku kontserdi
Trad Attack annab 2022. aastal Eestis vaid ühe avaliku kontserdi

Trad Attack annab 2022. aastal Eestis vaid ühe avaliku kontserdi

Trad Attack annab oma 2022. aasta ainsa Eestis toimuva kontserdi 19. augustil Tartu Lauluväljakul ja lubab, et see tuleb bändi senise ajaloo vägevaim.

Tartu kontserdiga tõmbab bänd joone alla oma kõige väljakutsuvamale perioodile – ajale, mil ei saanud rahvusvaheliselt tuuritada, ja ajale, mil ilmus bändi seni edukaim album „Make Your Move“. Nagu tavaks saanud, teeb bänd lisaks albumi esitluskontserdile ka albumi lõppkontserdi. Tõsi, „Make Your Move“, mis pidi avanema grandioosse Saku Suurhalli kontserdiga, jäi küll olude sunnil ära, aga see-eest andis bänd kahel viimasel suvel tavatult palju kontserte. Järgmine aasta tuleb teistsugune ja bänd asub taas maailma vallutama, mistõttu jääb Tartu kontsert ainsaks kodumaiseks tuleval aastal.

“Tartu kontsert on meil bändi tegevuskavasse sisse kirjutatud. Nagu öeldakse, et kui midagi valjult välja ütled ja kirja paned, siis selle ka ära teed,” räägib bändi kitarrist ja kontserdi üks korraldaja Jalmar Vabarna.

““Make Your Move” on meile nii palju emotsioone pakkunud. “Armasta mind” koos Vaiko Eplikuga jõudis edetabelite tippu ja album tervikuna ka Grammyde eelselektsiooni. Kindlasti vallandub see energia ka just sellel kontserdil,” kirjeldab eesootavat laulja ja torupillimängija Sandra Vabarna.

Bändile omaselt ootab kontserdikülastajaid suurejooneline ja maailmatasemel produktsiooniline kvaliteet. “Selge on see, et ega me vähemaga ei lepi kui varem ja vajutame gaasi ikka põhja. Milleks tagasi hoida – läks trumm, mingu ka pulgad,” võtab jutu kokku trummar Tõnu Tubli.

Piletid on müügil Ticketeris.

Lisaks ilmus täna ka värske remix bändi ühest tuntuimast loost “Pass-Pass”. Selle tegi juba tervelt 20 aastat elektroonilise muusika skeenel tegutsenud DJ Nighteyes. See on esimene singel veebruarikuus ilmuvalt albumilt “Trad.Attack! Remixed”.

Head Uudised GoodNews