1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Muusika
  4. Tüdrukutest koosnev Ansambel Vennad avaldas video “Jõululinna teel”
Tüdrukutest koosnev Ansambel Vennad avaldas video “Jõululinna teel”

Tüdrukutest koosnev Ansambel Vennad avaldas video “Jõululinna teel”

Tartu Tamme kooli tüdrukud Ansamblist Vennad tegid jõululinnale Tartule kingituseks laulu ja video “Jõululinna teel”, millele aitas kaasa muusik Allan Kasuk.

“Oleme rõõmsad, kui saame oma loominguga teha rõõmu kaunile Tartu jõululinnale!” ütlevad tüdrukud, kes on Tartule ja Eestile toonud nii üleriigilistelt kui ka rahvusvahelistelt lauluvõistlustelt mitmeid auhinnalisi kohti. Koos on kirjutatud juba kaks laulu, mida mängitakse Eesti Raadios. Lauludel on ka muusikavideod. Tüdrukud kutsusid 2021. aastal ellu oma kooli loovtöö raames uue üleriigilise koolilaste lauluvõistluse “Koolilaul”.

Tüdrukud ütlevad, et ansambel koosneb tegelikult viiest hakkajast tüdrukust: Anette Nurja (15-aastane), Maarja-Liis Nurja (13-aastane), Stella Seim (15-aastane), Emily Mäesepp (14-aastane) ja Mirtel Kollo (11-aastane). Kõik on muusikaga tegelenud 2-aastasest peale. Nad on osalenud saadetes “Väikesed hiiglased”, “Laulukarussell” ja “Tähtede lava”. Muusikakoolis on nad õppinud viiulit, klaverit ja akordionit. Kõik mängivad ukulelet.

Tüdrukud näitlevad Andres Dvinjaninovi suvelavastustes “Kadri” ja “Kasuema”. Nad on spordis saavutanud auhinnalisi kohti Eesti meistrivõistlustel ja saatesarjas “TV 10 olümpiastarti”.

Head Uudised GoodNews