1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. TUNNUSTA TEGIJAT! Valgamaa ootab kandidaate maakonna teenetemärkidele
TUNNUSTA TEGIJAT! Valgamaa ootab kandidaate maakonna teenetemärkidele

TUNNUSTA TEGIJAT! Valgamaa ootab kandidaate maakonna teenetemärkidele

vapimärkValga Maavalitsus ja Valgamaa Omavalitsuste Liit ootavad taotlusi maakonna teenetemärkidele 1.veebruariks 2016. Teenetemärkiga kaasneb rahaline preemia.

Valga Maavalitsus ja Valgamaa Omavalitsuste Liit annab selle aastal juba kümnendat korda välja maakonna teenetemärke. Traditsiooniliselt autasustatakse nominete maavanema ja omavalitsuste liidu esimehe vastuvõtul
Eesti Vabariigi aastapäeva tähistamisel. Tänavu toimub vastuvõtt 23.veebruaril Tõrvas.

Valgamaa Vapimärk on maakonna kõrgeim autasu, mis antakse elutöö eest neile, kes oma töö ja tegevusega on kaasa aidanud maakonna arengule. Valgamaa Teenetemärk on mõeldud kodanikele,
kes oma töö ja tegevusega on kaasa aidanud Valgamaa arengule või kes on silma paistnud märkimisväärse, maakonna jaoks olulise saavutusega.

Teenetemärkide andmise taotlusi on õigus esitada Valga maakonna valla- ja linnavalitsustel ja volikogudel, Valgamaal tegutsevatel juriidilistel isikutel, erakondadel, liitudel, ühingutel, seltsidel, klubidel ja eraisikutel.  

Taotlused palutakse esitada kirjalikult või elektrooniliselt Valga maavalitsusele (Kesk 12, 68203 Valga, e-post:  info@valga.maavalitsus.ee  ) hiljemalt 1.veebruar 2016.

Taotluse vormid, samuti lisainfo teenetemärkide kohta on saadaval Valga maavalitsuse kodulehel www.valga.maavalitsus.ee ,  rubriigis „Maavanema poolt antavad autasud”.
(http://valga.maavalitsus.ee/et/maavanema-poolt-antavad-autasud )

2015. aastal pälvis vapimärgi Ants Randmaa ja teenetemärgi sai Pilve Kängsepp. Maavalitsuse kodulehelt on leitavad ka vapi- ja teenetemärgi saajad läbi aegade.

Head Uudised GoodNews