1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. TUNNUSTUS I Eesti mõjukaim personalijuht 2020 on Maria Kütt
TUNNUSTUS I Eesti mõjukaim personalijuht 2020 on Maria Kütt

TUNNUSTUS I Eesti mõjukaim personalijuht 2020 on Maria Kütt

Täna toimunud Eesti Personalijuhtimise Ühingu PARE aastakonverentsil anti üle tunnustus „Mõjukaim personalijuht 2020“. Mõjukaimaks personalijuhiks 2020 kuulutati Maria Kütt (Välisministeerium). Lisaks tunnustati teisi valdkonna tipptegijaid: südamega eestvedaja 2020 Helo Tamme (ISS), südamega arendaja 2020 Maarit Vabrit-Raadla (SinuLab) ja südamega uuendaja 2020 Karin Veski (Statistikaamet) ning noor talent 2020 Sirli Spelman (Modularbank).

Helo Tamme

Mõjukaima personalijuhi tiitliga tunnustab PARE valdkonna väljapaistvamaid tegijaid, et väärtustada personalijuhtimise rolli organisatsioonide strateegilises juhtimises. PARE korraldab konkurssi neljandat aastat. Sel aastal esitati konkursile rekordiliselt 54 kandidaati.

Karin Veski

PARE tegevjuht Kärt Kinnas sõnab, „Tänavune aasta on olnud personalijuhtidele ja -spetsialistidele erakordselt töömahukas. Personaliinimeste eestvedamisel viidi organisatsioonid kevadel kiiresti üle kaugtööle, korraldati tööd ümber, mõeldi uusi lahendusi organisatsiooni vastupidavuse kasvatamiseks. Konkursile esitatud 54st kandidaadist väärivad paljud oma panuse eest esiletõstmist.“

Maarit Vabrit-Raadla

Konkursi žürii liige, Eesti parim juht 2020 Otto Richard Pukk (Incap Grupp) rõhutas samuti personalijuhi rolli olulisust organisatsiooni edule kaasa aitamisel, „Personalijuhtidel on väga oluline roll teiste juhtide toetamisel ja ka suunamisel, et iga juht suudaks enda inimesi ise hästi juhtida. On väga tänuväärne, et Eestis on personalijuhte koondav organisatsioon PARE, mis korraldab selliseid konkursse ning tegeleb nii inimeste arendamisega, aga pöörab tähelepanu ka ühiskondlikele teemadele. Meil on näiteks Eestis vaja veel tööd teha selle nimel, et töötajaid ei eelistataks nende soo või nahavärvi tõttu – kõik inimesed väärivad võrdseid võimalusi ja kohtlemist. Väga hea, et on poliitiliselt sõltumatu organisatsioon, mis tõstatab selliseid teemasid.“.

Maria Kütt

PARE juhatuse aseesimees Veiko Valkiainen tunnustab konkursi võitjat, „Mõjukaim personalijuht 2020 Maria Kütt on läbi aastate väga laialdaselt ja järjepidevalt panustanud personalitöö ja personalitöö tegijate arendamisse ning juhtimiskvaliteedi tõstmisse Eestis. Maria on suurepärane eeskuju ja inspireerija teistele sama valdkonna tegijatele ka vabatahtlikus töös PARE juhatuse liikmena.“

Sirli Spelman

Mõjukaima personalijuhi 2020 ja südamega tiitlite saajad valis välja žürii koosseisus Veiko Valkiainen (PARE juhatuse aseesimees), Otto Richard Pukk (Incap Grupp, parim juht 2020), Maria Veltmann (Tripod), Margus Nõlvak (Mainor Ülemiste), Kaija Teemägi (Elisa, mõjukaim personalijuht 2020).

Head Uudised GoodNews