1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. TUNNUSTUS! Sotsiaalmeedia kampaania „Epic Estonia“ on nomineeritud ülikõrgele rahvusvahelisele tunnustusele
TUNNUSTUS! Sotsiaalmeedia kampaania „Epic Estonia“ on nomineeritud ülikõrgele rahvusvahelisele tunnustusele

TUNNUSTUS! Sotsiaalmeedia kampaania „Epic Estonia“ on nomineeritud ülikõrgele rahvusvahelisele tunnustusele

Epic Estonia
Foto: Epic Estonia

EASi turismiarenduskeskuse ja Tallinki ühiskampaania „Epic Estonia“ on nomineeritud ülikõrgele rahvusvahelisele tunnustusele. Tunnustust jagavad eksperdid maailma suurimal reisimessil World Travel Market, mis toimub Londonis.

Sotsiaalmeedia kampaania „Epic Estonia“ eesmärgiks oli pakkuda sel suvel 97 rootslasele ja tema sõpradele unikaalseid kiiksuga turismielamusi Eestis. Hullumeelseid ja erilisi ideid alates lehmasafarist kuni jooksuni peaministriga said esitada kõik eestlased. Kampaania käigus esitas sooviavalduse osaleda 6550 rootslast. Lõpuks valiti välja 97 sotsiaalmeedia saadikut, kes Eestisse tulid. Eestis kogetut jagasid rootslased oma sotsiaalmeediakanalites ja saavutasid sellega Facebookis 180 000 meeldimist. Kokkuvõttes jõudis kampaania rohkem kui 3 miljoni rootslaseni. Eesti jaoks on see läbi aegade edukamaid turismikampaaniaid.

Eesti kõrval on nomineeritud teiste riikide väga tugevad kampaaniad nagu Airbnb (Night At campaign), Contiki Holidays (Roadtrip), Promote Iceland (Ask Gudmundur campaign), Turkish Airlines (Periscope flight) ja Visit Japan/TBC (Discover the Wonders campaign).

Head Uudised GoodNews