1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Tutvu aasta huvikooli nominentidega!
Tutvu aasta huvikooli nominentidega!

Tutvu aasta huvikooli nominentidega!

31. jaanuaril toimuval noortevaldkonna tunnustussündmusel kuulutab haridus- ja teadusminister Mailis Reps välja valdkonna kõige vägevamad tegijad, kes võistlevad 12 kategoorias. Siin on aasta huvikooli kolm nominenti.

Eesti Tantsuagentuuri (ETA) Tantsukool on tantsukeskus, mis on tegutsenud juba 20 aastat ja mille eesmärk on tantsukunsti jätkusuutlikkuse ning kvaliteedi tagamine Eestis, pakkudes kaasaegset ja professionaalset tantsuõpet ning loome- ja esinemisvõimalusi noortele tantsijatele. Oluline osa ETA Tantsukooli tegevustest on suunatud lastele ja noortele festivali Koolitants tegevuste raames.

Tapa Muusika- ja Kunstikool loodi üle 60 aasta tagasi. Käesoleval aastal tegi Tapa Muusika- ja Kunstikool mitteformaalse õppimise IKT projekti, mis aitab muuta koolinoorte omaalgatuslikku kultuuritegevust noorte endi ja kogukonna jaoks haaravamaks, populaarsemaks ja kõrgetasemelisemaks. Koostöös partneritega antakse parimal tasemel meediaõpetust nii koolitunnis kui ka huvitegevusena.

Tartu Lastekunstikool asutati juba 1957. aastal ja tegemist on Eesti vanima kunstialast huviharidust pakkuva kooliga. Huvikool ei tee koostööd mitte ainult kohalikul tasandil, vaid ka laiemalt Eesti Kunstikoolide Liidu liikmena ja õpilaste näituste avamiseks üle Eesti. Näiteks olid kooli õpilaste tööd oktoobris-novembris esindatud näitusel “KooliMood(i)neKUNST” Pärnus Uue Kunsti Muuseumis.

Otseülekannet 31. jaanuari tunnustussündmusest saab jälgida Eesti Noorsootöö Keskuse kodulehe vahendusel.

Head Uudised GoodNews