1. Avaleht
  2. Poliitika
  3. ÜHINE TOETUS! Tallinna linnaosavanemad toetavad Edgar Savisaare kandidatuuri
ÜHINE TOETUS! Tallinna linnaosavanemad toetavad Edgar Savisaare kandidatuuri

ÜHINE TOETUS! Tallinna linnaosavanemad toetavad Edgar Savisaare kandidatuuri

Edgar Savisaar1Kaheksa Tallinna linnaosavanemat kinnitasid ühisavalduses, et näevad Keskerakonna esimehena jätkuvalt linnapead Edgar Savisaart. Erakonna juhatusse esitatakse ühiskandidaadina Pirita linnaosa vanem Tõnis Mölder.

Linnaosavanemad selgitasid, et 2017. aastal toimuvatele kohalike omavalitsuste valimistele soovitakse minna eesotsas linnapea Edgar Savisaarega, sest Tallinna linn on olnud eeskujuks tervele Eestile tänu uuenduslikele ideedele ja tegudele ning linna on elanike vajadusi arvestatavalt juhitud.

Mis puudutab Keskerakonda, siis viimased reitingud näitavad ilmekalt, et tegu on jätkuvalt populaarseima poliitilise jõuga Eesti riigis.

Samas kinnitasid linnaosa vanemad, et Kadri Simsoni kandidatuuri esitamine erakonna esimehe kohale on tervitatav ning täiesti kohatu on selles valguses rääkida mingist lõhest erakonna sees.

Erakonna juhatuse uueks liikmeks esitavad linnaosavanemad ühiselt aga Pirita linnaosa vanema Tõnis Mölderi. Tema kandidatuuri kasuks räägib aktiivsus, juhtimisoskus ja algatusvõime nii erakonna noortekogu endise esimehena, komisjonides kui ka linnaosa vanemana. Linnaosavanemad kutsuvad kõiki Keskerakonna kongressi delegaate 29. novembril toetama Mölderi kandidatuuri erakonna juhatuse liikme kohale.

Marek Jürgenson
Haabersti linnaosa vanem

Alar Nääme
Kesklinna linnaosa vanem

Vadim Belobrovtsev
Kristiine linnaosa vanem

Maria Jufereva
Lasnamäe linnaosa vanem

Helle Kalda
Mustamäe linnaosa vanem

Tiit Terik
Nõmme linnaosa vanem

Tõnis Mölder
Pirita linnaosa vanem

Karin Tammemägi
Põhja- Tallinna linnaosa vanem

Head Uudised GoodNews