1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. ÜHINE VÄÄRTUSRUUM! Valge Õhupall kutsub 11. novembril mõtisklema eeskujudest
ÜHINE VÄÄRTUSRUUM! Valge Õhupall kutsub 11. novembril mõtisklema eeskujudest

ÜHINE VÄÄRTUSRUUM! Valge Õhupall kutsub 11. novembril mõtisklema eeskujudest

Eeskujuliikumine Valge Õhupall kutsub eeskujupäeval 11. novembril üles kõiki eestimaalasi mõtisklema eeskujudest ja nende rollist inimese väärtusruumi kujunemisel.

„Peaksime meeles pidama, et me kõik oleme kellegi jaoks eeskujud ning igal lausutud sõnal ja tehtud teol on oma mõju. Kuna ühine väärtusruum hoiab ühiskonna terve ja turvalisena, siis on oluline, et märkaksime üksteist ja hoiaksime üksteist,“ ütles eeskujuliikumise eestvedaja Tamo Vahemets.

Mitmed eeskujuliikumisega Valge Õhupall liitunud organisatsioonid avaldavad eeskujupäeval sotsiaalmeedias videopöördumisi ja mõtisklusi eeskujudest ning nende rollist tervema ja turvalisema tuleviku loomisel. Teretulnud on ka eeskujudega seotud lugude ja mõtiskluste avaldamine (sotsiaal)meedias eraisikutelt ja organisatsioonidelt. Postitustele soovitatakse lisada teemaviide #märkame11hoiame11.

Kodanikualgatus Eeskujuliikumine Valge Õhupall koondab endas vastutustundlikke organisatsioone nii era- kui ka riigisektorist, kes osalevad sektorite ülestes ühistegevustes. Eeskujuliikumise eesmärk on väärtustada teadlikult eeskujuks olemist ja sellega kaasnevat vastutust turvalisema elukeskkonna kujundamisel.

Head Uudised GoodNews