1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. ÜHISRAHASTUSE ABIL! Tartu noored saavad Eesti suurima ühisrahastuskampaania abil staadioni
ÜHISRAHASTUSE ABIL! Tartu noored saavad Eesti suurima ühisrahastuskampaania abil staadioni

ÜHISRAHASTUSE ABIL! Tartu noored saavad Eesti suurima ühisrahastuskampaania abil staadioni

Sepa_Jalgpallikeskuse_avamine_eestvedajadJalgpallikool Tammeka alustas täna Eesti spordiajaloo suurima ühisrahastuskampaaniaga, millega kogutakse 150 000€ Tartu staadionipõua leevendamiseks ning Sepa staadioni renoveerimiseks. Ühisrahastusega saab igaüks osta endale sümboolse ruutmeetri valmivast väljakust. Kampaania päädib tuleval suvel jalgpalli EM-finaali ühisvaatamisega vastvalminud Sepa Jalgpallikeskuses.

Tartu 2000 jalgpalliharrastajat, sealhulgas 1300 last ja noort, on paremaid treeningtingimusi oodanud juba aastaid. Seni on puudu nii väljakutest kui ka talvistest treeningvõimalustest, mida loodav Sepa Jalgpallikeskus parandab.

Sepa_Jalgpallikeskuse_avamine_Kalle_Paas“Trennides käivate laste arvu vaadates on Tartus praegu puudu kuus kunstmuruväljakut,” kirjeldas projekti taristujuht Kaarel Kiidron senist olukorda. “Samuti meenutavad platsid talvel rohkem uisuväljakuid kui jalgpalliväljakuid. Loodav treeningkeskus annab lastele nii ruumi harjutamiseks, kui ka ohutumad tingimused.”

Sepa Jalgpallikeskuse kampaaniajuhi Kalle Paasi sõnul on valmiv treeningkompleks abiks nii Tartu piirkonna lastele kui ka Eesti spordile laiemalt. Just seetõttu on staadioni renoveerimisest puudujääv osa otsustatud leida kogukondliku ühisrahastuskampaaniaga. “Ühisrahastus annab kõigile võimaluse panustada ruutmeetriga meie laste ja spordi tulevikku.”

Sepa_Jalgpallikeskuse_avamine_Kalle_Paas_Urmas_KlaasVeebilehel www.jalgpallikeskus.ee saavad huvilised endale soetada sobiva tüki virtuaalsest jalgpalliplatsist. Esimese sümboolse annetuse uue staadioni valmimiseks tegi Tartu linn – linnapea Urmas Klaas valis välja Tartut kui spordilinna sümboliseerivad 50 ruutmeetrit rajatava väljaku südames.

“Tore, et tartlaste head mõtted saavad headeks tegudeks,” sõnas Klaas. “JK Tammeka plaan renoveerida Sepa staadion on siin suurepärane näide! Linn paneb oma õla alla ja kutsub kõiki tartlasi ja Tartu ettevõtjaid kaasa lööma!”

Sepa_Jalgpallikeskus_3DEestvedajad loodavad Eesti spordiajaloo suurima ühisrahastuskampaania edukalt lõpetada aastavahetuseks. Projekt kulmineerub aga järgmisel suvel, kui kõik kampaaniasse panustajad kutsutakse tänutäheks jalgpalli Euroopa meistrivõistluste finaali Eesti suurimale ühisvaatamisele, siis juba vastvalminud Sepa Jalgpallikeskuses.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews