1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. ÜLEMISTE CITY KUTSEL! Eestit külastas Briti parlamendisaadik Nigel Evans
ÜLEMISTE CITY KUTSEL! Eestit külastas Briti parlamendisaadik Nigel Evans

ÜLEMISTE CITY KUTSEL! Eestit külastas Briti parlamendisaadik Nigel Evans

Eestit külastas Briti parlamendisaadik Nigel Evans2Eestit külastas Ülemiste City kutsel Briti parlamendisaadik Nigel Evans, et valmistada ette Parlamentidevahelise Liidu Briti rühma visiiti eesmärgiga meelitada Eestisse tulevikus senisest rohkem Briti ettevõtete investeeringuid.

Kahepäevase mitteametliku visiidi raames osales Parlamentidevahelise Liidu Briti rühma esimees Evans Ülemiste Citys asuvas E-Estonia Showroomis toimunud ajurünnakul koos EASi välisinvesteeringute keskuse direktori Indrek Pälloga, Majandus ja Kommunikatsiooniministeeriumi Riigi infosüsteemide osakonna juhataja Aet Rahe, Briti poliitiku Lembit Öpiku ja Ülemiste City esindajatega, et välja töötada võtmestrateegiad, mis aitaks senisest oluliselt rohkem suunata Briti ettevõtete investeeringuid Eestisse.

Samuti kohtus Evans visiidi käigus Eestis tegutsevate Briti ettevõtete esindajate, suursaadiku Chris Holtby ja erinevate Riigikogu liikmetega ning tutvus Tallinna peamiste vaatamisväärsustega.

Eestit külastas Briti parlamendisaadik Nigel EvansÜlemiste Cityt arendava Mainor Ülemiste tegevjuhi Margus Nõlvaku sõnul on Evansi visiit Eestisse üks esimesi samme, millega linnak soovib omalt poolt panustada Suurbritannia kõrgtehnoloogiliste ja IT-valdkonna ettevõtete Eestisse meelitamiseks. “Meil on välisettevõtetele pakkuda tegelikult väga unikaalne ärikeskkond koos kõrgelt hinnatud ekspertide, samas oluliselt madalamate palkadega ning kordades soodsamate kaasaegsete äripindadega,” ütles Nõlvak, kelle hinnangul ei peaks ettevõtted jääma ootama riigipoolset initsiatiivi, et Eesti ärivõimalusi maailmas tutvustada.

Tema kinnitusel on linnakul järgmiste sammudena plaanis aktiivne teavitustegevus Suurbritannia ettevõtetele läbi personaalsete presentatsioonide ja Briti meedia ning erinevas formaadis Eesti ärivõimalusi tutvustavate sündmuste ja kampaaniate korraldamise.

Head Uudised GoodNews