1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. ÜLESKUTSE! Tapriheitjad kutsuvad kirveid vibutama
ÜLESKUTSE! Tapriheitjad kutsuvad kirveid vibutama

ÜLESKUTSE! Tapriheitjad kutsuvad kirveid vibutama

Tapriheitjad kutsuvad kirveid vibutamaTraditsiooniks kujunenud iga-aastased Eesti meistrivõistlused kirveviskamises toimuvad 5. septembril Viikingite külas algusega kell 12.

Ürituse uus korraldaja Meelis Pällo ootab sel puhul uuendusettepanekuid ja arvab, et tuleks luua ka oma alaliit: näiteks EKL- Eesti kirve liit või ETKVL- Eesti tõeliste kirveviskajate liit või midagi muud sellesarnast. Juba on tulnud mõtteid muuta võistluse formaati atraktiivsemaks, tuleks luua logo ja kes tuleb võistlustele originaalse ettepanekuga, saab prii pääsme ja kõva tunnustuse.

Ürituse kohta ütleb korraldaja, et osalemine ei ole kohustuslik, osavõtumaks on mõistlik, võistluste eelarve on olematu ja lihtne, kaasa on vaja võtta hea tuju ja prioriteediks on lõbutsemine.
Samal ajal kirveheitevõistlusega toimub Viikingite külas ehtne käsivõitlus, rahvusvaheline rüütliturniir, sellepärast palusidki Viikingi küla haldajad viia mõlemad võistlused läbi sellel kuupäeval.

Homme algusega kell 12 aga toimuvad Viikingite külas Alutaguse lahtised auhinnavõistlused ammulaskmises, kus osaleb lausa maailmaparemik, kuna eestlased tegid mõni nädal tagasi maailmameistrivõistlustel puhta töö.

Head Uudised GoodNews