1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. UUED SÕIDUSOODUSTUSED! Tallinn jagas sõidusoodustusi
UUED SÕIDUSOODUSTUSED! Tallinn jagas sõidusoodustusi

UUED SÕIDUSOODUSTUSED! Tallinn jagas sõidusoodustusi

head uudisedTallinna Linnavalitsuse korralduse kohaselt antakse Tallinna ühtse piletisüsteemi ühistranspordi liinidel tasuta sõidu õiguse spordivõistlustel osalejatele Tallinn Music Weekil osalejatele ja õpilasvahetuse raames võõrustatavatele õpilastele.

Tallinn Handball Cup toimub tänavu seitsmendat aastat järjest ning on suurim käsipalliturniir Baltikumis. Sel aastal toimub turniir Tallinna Kuristiku Gümnaasiumi spordirajatistel 11.–13. juunini. Turniiril osaleb 130 võistkonda, kusjuures võistlejaid on kokku ligikaudu 2500 (kaasaarvatud võistkondade treenerid ning muud abijõud). Peale Eesti võistlejate saabub Tallinnasse võistkondi Soomest, Rootsist, Venemaalt, Valgevenest, Lätist ja Leedust. Mängijad on vanuses 7–17.

Tallinn Nord Cup 2016 toimub 13.–15. maini ning tegemist on rahvusvahelise korvpalliturniiriga lastele ja noortele vanuses 7–18 aastat. Mängud toimuvad Tallinna erinevates korvpallisaalides vastavalt vanusegrupile. Turniirile on saabumas võistkonnad Soomest, Lätist, Leedust ja Venemaalt. Välisosalejate arv on orienteeruvalt 400.

Mittetulundusühing Tallinn Open – Kr. Palusalu Noorte Maadlusvõistlus korraldab noorte maadlusvõistluse, mis toimub Saku Suurhallis 1. aprillist kuni 3. aprillini ja sellele järgneva maadluslaagri 4.–7. aprillini. Võistlust toetab Tallinna Noorsoo- ja Spordiamet ja teised omavalitsused. 2015. a võistlusest võttis osa 1392 maadlejat 16-st riigist ning see on Euroopa suurim ja maailmas suuruselt kolmas osavõtjate arvuga maadlusvõistlus. 2016. a võistlusele on oodata üle 1500 maadleja umbes 20-st riigist, sh Eestist umbes 500.

Musiccase OÜ korraldab tänavu ajavahemikul 28. märtsist kuni 3. aprillini Tallinn Music Week 2016 linnafestivali. Kuna festivali raames toimuvad sündmused ka väljaspool Tallinna südalinna, võimaldatakse delegaatidele tasuta ühistranspordi kasutamine nendesse kohtadesse liikumiseks antud kuupäevadel. Festivali külastab käesoleval aastal umbes 600 välisdelegaati.

Kadrioru Saksa Gümnaasiumil (KSG) on gümnaasiumi saksakeelse majandusõppe suunal pikaaegne koostööpartner Berufsbildende Schule Syke (BBS Syke) Saksamaa Liitvabariigi Alam-Saksi liidumaalt. Igal õppeaastal toimub koolide vahel kahenädalane õpilasvahetus, mil kahe nädala jooksul osalevad saksa õpilased kooli õppetöös ja projektides ning ollakse praktikal Tallinna ettevõtetes. Liikumiseks KSG, praktika kohtade ning majutust pakkuvate perede vahel kasutatakse Tallinna ühistransporti.

Head Uudised GoodNews