1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. UUENDUSLIK PAKIMASIN I ePrisma võtab kasutusele uuendusliku pakimasina
UUENDUSLIK PAKIMASIN I ePrisma võtab kasutusele uuendusliku pakimasina

UUENDUSLIK PAKIMASIN I ePrisma võtab kasutusele uuendusliku pakimasina

Lasnamäe Prisma juures alustas tööd esimene ePrisma ja Cleveroni koostöös käivitatud uuenduslik pakimasin. Uude pakimasinasse saab tellida ka tooteid, mis nõuavad säiltamiseks jahekambrit või sügavkülmakambrit.

ePrisma juhi Helga Kumeli sõnul on tegemist pilootprojektiga ning positiivsete tulemuste korral jätkab ePrisma koostöös Cleveroniga laiema pakimasinate võrgustku rajamist.

”Kui ePrismast tellitud kaubad jõuavad pakimasinasse, siis saab klient telefonile SMSi ostude kättesaamiseks vajaliku PIN-koodiga. Nii saab näiteks värskele kalale, puuviljadele või jäätisele järele tulla endale sobilikul ajal ööpäevaringselt ning kontaktivabalt,” selgitab Kumel.

Teenuse kasutamiseks tuleb valida Lasnamäe Prismas ”Telli ja tule järele” teenus. Kõik tellimused, mis ei sisalda alkoholi, tubakat või suuremõõtmelisi kaupu, saab klient kätte Lasnamäe Prisma taga asuvast pakimasinast.

Kui tellimus sisaldab alkoholi- või tubakatooteid ning suuremõõtmelisi kaupu, saab need kätte Lasnamäe Prisma drive-in väljastuspunktist.

Nii Lasnamäe Prisma pakimasinasse kui drive-in väljastuspunkti kaupade tellimine maksab 2 eurot.

Jätkuvalt saab ePrismast tellida kaua säilivaid kaupu rohkem kui 120-sse DPD pakiautomaati üle Eesti. Samuti pakub ePrisma Tallinnas ja Harjumaal, Tartus, Lõuna-Eestis ja alates 8. juunist Saaremaal kaupade kulleriga kojutoomist.

ePrismast tellitud kaubad on võimalik kätte saada ka drive-in teeninduspunktides Tallinnas Lasnamäe, Mustamäe, Rocca al Mare ja Vanalinna Prismades, Tartus Sõbra Prismas ning Narva Prisma infoletis.

ePrisma on kõige laiema valiku ja püsivalt soodsate hindadega toidukaupade veebipood Eestis.

Lisainfot ePrisma teenuste kohta leiab ka SIIT.

Prisma jaekett tegutseb Eestis alates 2000. aastast ja ePrisma 2015. aastast.

Head Uudised GoodNews