1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. UUES KUUES! Tallinna linnajuhid avasid Mustvee uue silla
UUES KUUES! Tallinna linnajuhid avasid Mustvee uue silla

UUES KUUES! Tallinna linnajuhid avasid Mustvee uue silla

Mustvee uus sildTallinna Linnavolikogu esimees Kalev Kallo ja Tallinna abilinnapea Taavi Aas osalesid neljapäeval, 2. juulil toimunud Mustvee uue silla pidulikul avamisel. Tervitusega esinenud Kalev Kallo rõhutas, et uus sild mitte ainult ei kaunista Mustvee linna, vaid omab ka strateegilist tähtsust.

“Mul on väga hea meel, et Mustvee on saanud seesuguse kauni silla ja kindlasti tuleb sealjuures tunnustada Maanteeametit, kõiki projekteerijaid, ehitajaid ning ehitusjärelevalvet tänu kellele see projekt ellu kutsuti ja täide viidi,” rääkis Kallo, “siinne varasem sild oli ehitatud juba üle 80 aasta tagasi ning seega paratamatult ajale ja linna arengule jalgu jäänud.”

Musvee silla avamine“Tuletan teile kõigile aga meelde, et Tallinna ja Mustvee vahel on üks nähtamatu sild — kultuurisild — nimelt on ju Mustvee eelmise aasta lõpust võrgustiku Euroopa kultuurilinnad Eestis liige. Meie ühisest tegevusest ja aktiivsusest sõltub see kui palju Mustveed Eestis ja Euroopas teatakse. Olge aktiivsed oma kaunist linna tutvustama!” rõhutas Kallo.

“Soovin kõigile mustveelastele kaunist pidupäeva, püsigu see uus sild kindlatel sammastel ning aidaku teie linna arengule kaasa!” lõpetas Tallinna Linnavolikogu esimees Kalev Kallo.

Head Uudised GoodNews