1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Uus Eesti lastefilm alustab osatäitjate otsinguid
Uus Eesti lastefilm alustab osatäitjate otsinguid

Uus Eesti lastefilm alustab osatäitjate otsinguid

Supilinna_Salaselts_1Uus Eesti lastefilm “Supilinna Salaselts”, mille võtted toimuvad eeloleval suvel, alustas üle-eestilise otsinguga osavõtjate leidmiseks.

Sobivaimate osatäitjate leidmiseks korraldatava otsingu ehk castinguga soovivad filmitegijad leida seitset 8 -13-aastast last. Samuti otsitakse täiskasvanuid, kes astuvad üles kõrvalrollides.

Foto: Gabriela Liivamägi
Foto: Gabriela Liivamägi

“Kandidaatide eelnev näitlemise kogemus ei ole oluline. Oodatud on kõik julged lapsed ja täiskasvanud, kes soovivad filmis kaasa lüüa! “ ütles “Supilinna Salaseltsi” castingu juht Oskar Lehemaa.

Castingule saab registreeruda veebilehel www.salaselts.ee . Lisainfot leiab ka Facebooki lehelt www.facebook.com/supilinnasalaselts.

Castingud toimuvad viies Eesti linnas järgmistel kuupäevadel:

Tartus (17.03 – 20.03) – Loomemajanduskeskuses (Kalevi 13)
Tallinnas (21.03 – 24.03) – ETV majas (Gonsiori 27)
Pärnus (25.03 – 26.03) – Pärnu Vanalinna põhikoolis (Nikolai 26)
Viljandis (27.03 – 28.03) – Viljandi Huvikoolis (C.R. Jakobsoni tn 47)
Rakveres (29.03 – 30.03) – Rakvere teatris (Fr.R. Kreutzwaldi 2a)

Foto: Gabriela Liivamägi
Foto: Gabriela Liivamägi

Produktsioonifirma Nafta Films eestvedamisel valmiv “Supilinna Salaselts“ on seikluslik lastefilm, mille tegevustik toimub suvises Tartus. Neli supilinna last Mari, Sadu, Olav ja Anton loovad oma salaseltsi ülesandega leida üles aarded, mille Mari vanaisa, eakas ülikooli professor on nende jaoks hiilgava meisterlikkusega ära peitnud. Äkki läheb asi tõsiseks. See on lugu sõprusest, usaldusest ja vaprusest, aga ka sellest, mis juhtub siis, kui lapsed ootamatult oma vanemate eest seisma peavad.

Foto: Gabriela Liivamägi
Foto: Gabriela Liivamägi

Film on inspireeritud Tartu kirjaniku Mika Keräneni populaarsetest lasteraamatutest, režissöör on Margus Paju, operaator Meelis Veeremets ning filmikunstnikud Jaagup Roomet ja Kaisa Mäkinen. Stsenaariumi on kirjutanud Mihkel Ulman ja värskelt Oscariga pärjatud Christian Gamst Miller-Harris (Taani). Film valmib koostöös Eesti Filmi Instituudi, Eesti Kultuurkapitali, Tartu Linna ja Eesti Rahvusringhäälinguga.

Nafta Films on täisteenust pakkuv produktsioonifirma, kes on tegutsenud alates 2001. aastast nii reklaamide kui ka filmide tootjana. Ettevõte on rahvusvahelistel festivalidel võitnud mitmeid auhindu, produtseerinud 2008. aasta Eesti Parima Lühifilmi “Must Peeter”, teleseriaali “IT planeet” ning kaasprodutseerinud menufilmi “Vasaku jala reede”. Nafta Films on teinud koostööd selliste rahvusvaheliselt tuntud ettevõtetega nagu Disney ja Rovio.

Head Uudised GoodNews