1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. UUS ELAMUPIIRKOND I LVM rajab Lõuna-Harjumaa tõmbekeskusse uue elamupiirkonna
UUS ELAMUPIIRKOND I LVM rajab Lõuna-Harjumaa tõmbekeskusse uue elamupiirkonna

UUS ELAMUPIIRKOND I LVM rajab Lõuna-Harjumaa tõmbekeskusse uue elamupiirkonna

LVM Kinnisvara rajab Arukülla, mis on kujunemas uueks Tallinna-lähedaseks tõmbekeskuseks, veerandsaja krundi ja üldalaga uue elamupiirkonna.

Raasiku valla kvaliteetsed avalikud teenused, Aruküla ilus elukeskkond ja kiire transpordiühendus Tallinnaga lubasid LVM Kinnisvaral alustada arendustöödega ka ajal, mil kinnisvaraturg näib ebakindel. “Kalleid põllukrunte Tallinna piiri ääres me täna ette ei võtaks, praegu pole enam aeg mil kõik kaubaks läheks,” tunnistas LVM Kinnisvara maakler Ilmar Tedremaa. “Täna ja ilmselt ka kriisijärgselt kasvab nõudlus kodude järele, milles on nutikas kombinatsioon soodsast soetuskulust, madalast ülalpidamiskulust ja heast elukeskkonnast.”

Aruküla on Tedremaa kinnitusel suurepärane näide, kuidas meeldiv elukeskkond teeb ühe koha noortele peredele atraktiivseks. “Aruküla on ilus koht, Raasiku vald on hästi valitsetud, kohapeal on kvaliteetsed avalikud teenused, ühendus Tallinnaga on kiire,” loetles ta. “Vahetu Tallinna äär näeb ka üha linlikum välja, nö päris maakodu soovijaile pole linnapiiril enam suurt midagi pakkudagi.”

LVM Kinnisvara väärindab tulevase Sarapuu elamurajooni krundid ja üldala koostöös kohaliku ettevõtte Jackoh Agro OÜ-ga. Aruküla raudteepeatus ja külakeskus koos kooli ja spordihoonega jäävad mõneminutilise jalutuskäigu kaugusele. Detailplaneering on juba töös, 1200-1500 ruutmeetri suurused krundid jõuavad müüki tõenäoliselt 2022. aastal.

Head Uudised GoodNews