1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Vabariigi aastapäeva puhul tunnustatakse Haaberstis haridusvaldkonna parimaid
Vabariigi aastapäeva puhul tunnustatakse Haaberstis haridusvaldkonna parimaid

Vabariigi aastapäeva puhul tunnustatakse Haaberstis haridusvaldkonna parimaid

Haabersti Linnaosa Valitsus koostöös Haabersti Vaba Aja Keskusega kuulutas välja haridusvaldkonna tunnustuskonkursi. Konkursiga soovitakse tänada ja tunnustada linnaosa haridustöötajaid.

Haabersti linnaosavanem Andre Hanimägi sõnas, et konkursi eesmärgiks on tunnustada inimesi, kes on aasta jooksul silma paistnud oma tegevusega haridusvaldkonnas. ”Nominente tunnustusauhinnale võivad esitada kõik aktiivsed Haabersti elanikud ja organisatsioonid,” ütles linnaosavanem ning kutsus üles üheskoos tunnustama neid, kelle töö on olnud tähelepanuväärne ja oluline Haabersti lastele ning noortele ja neid kes on andnud oma olulise panuse hariduse edendamisele.

Hanimägi sõnas, et kvaliteetne haridus on Eesti arengu mootor ning üks väikese riigi trumpidest, mida hinnatakse maailma riikide ja organisatsioonide poolt. ”Seetõttu on igati sobiv tunnustada haridustöötajaid just Eesti Vabariigi aastapäeva paiku ning tänada neid tehtud töö ja pühendumise eest,” selgitas linnaosavanem.

Tunnustusauhindade kategooriaid, kuhu oodatakse kandidaate on viis: Haabersti aasta haridusjuht, Haabersti aasta parim lasteaiaõpetaja, Haabersti aasta parim kooliõpetaja, Haabersti aasta staažikas õpetaja ja Haabersti parim õpetaja abi.

Kandidaate esitades on vajalik välja tuua andmed esitatava isiku kohta (kontaktandmed, organisatsioon, ametinimetus ja sellel töötatud aastate arv). Samuti tuleks lisada ülevaade nominendi erialalisest tegevusest koos argumenteeritud ettepanekuga, millega ta on lõppenud aastal silma paistnud ning esitaja nimi ja kontaktandmed.

Ettepanekud nominentide kohta saab esitada kuni 12. veebruarini 2020 viies need Haabersti Vaba Aja Keskusesse, aadressil Ehitajate tee 109a/2 3.korrus või saata e-posti aadressil Kaidi.Liive@haabersti.ee, märgusõna ”tunnustuskonkurss”.

Head Uudised GoodNews