1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Vahva lähenemine! Tartus toimub värbamispäev paindliku tööajaga töökohtadele
Vahva lähenemine! Tartus toimub värbamispäev paindliku tööajaga töökohtadele

Vahva lähenemine! Tartus toimub värbamispäev paindliku tööajaga töökohtadele

tele2Koostöös Töötukassaga korraldab mobiilioperaator Tele2 täna, 15. märtsil kell 11 Tartus Töötukassa Kvartali esinduses värbamispäeva, kus otsitakse inimesi 15-le paindliku tööajaga positsioonile. Töökohtadele sobivad eriti hästi väikelapsi kasvatavad vanemad.

Tele2 avas veebruari lõpus Tartus Rüütli tänaval oma uue Lõuna-Eesti kontori ning otsib sinna osa- või täiskoormusega telefoniteenindajaid ja müügitöötajaid.

„Kandideerida võivad kõik, kellele on oluline paindlik tööaeg. See on hea võimalus osalise koormusega tööd teha ja tasu saada ning samal ajal hoolitseda ka lapse eest,“ ütles Tele2 personalijuht Helena Evert.

Everti sõnul on pereinimesed tavaliselt väga lojaalsed ja kohusetundlikud töötajad. „Tasakaal kodu ja töö vahel on oluline ja tihti on lapsi kasvatavatel vanematel keerulisem tööalast rakendust leida, sest kodus ootab teine oluline töö, mis nõuab energiat ja aega. Tele2-s on võimalik töötada oma graafiku alusel ja palk on täiesti mõistlik,” ütles Evert ja lisas, et kahe esimese töökuu jooksul antakse toetav ja põhjalik väljaõpe.

„Täna tasub tulla kohale, aga jätkame lapsevanematele suunatud töökohtade pakkumisega ka edaspidi,” julgustas Evert inimesi oma elulookirjeldusi saatma.

Töötukassa ja Tele2 korraldatav lapsevanemate värbamispäev toimub aadressil Riia 2, Kvartali kaubanduskeskuse äripoolel kell 11–12.30.

Head Uudised GoodNews