1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Väike-Õismäe tiigi kaldal toimus tulepidu, kus oli võimalik osa saada vaatemängulisest Peeter Jõgioja trummietendusest
Väike-Õismäe tiigi kaldal toimus tulepidu, kus oli võimalik osa saada vaatemängulisest Peeter Jõgioja trummietendusest

Väike-Õismäe tiigi kaldal toimus tulepidu, kus oli võimalik osa saada vaatemängulisest Peeter Jõgioja trummietendusest

Sel nädalavahetusel toimus Väike-Õismäe tiigi kaldal tulepidu, kus lisaks tantsudele ja lauludele ning tegevustele lastele ja noorte oli võimalik osa saada vaatemängulisest Peeter Jõgioja trummietendusest ning ühismängust trummidel.


Haabersti linnaosavanem Andre Hanimägi sõnas, et vaatamata külmale ilmale olid amfiteatrisse kogunenud sajad pealtvaatajad, kes said lisaks etenduse kuulamisele ja vaatamisele ka ise kaasa lüüa. „Kahjuks on sel aastal olnud erakordselt kehv suusailm. Pimedal ja vihmasel ajal ongi vaja veidi meelt lahutada ning loodan, et teineteisele jagati kevadeni vastu pidamiseks energiat ning ühine trummimäng andis võimaluse halvad mõtted endast kaugele lüüa,“ rääkis Hanimägi.

Tulepeol kuuskede põletamist ei toimunud, sest linnosavalitsuse tellimusel valmistatakse neist hoopis hakkepuitu. Küll aga oli kohaletulnuil võimalik tulepeol osa saada hoopis muusikalisest ja tantsulistest etteastetest. Esinesid Erich Krieger, Miia Margaret Untera ning Viisuveeretajad.

Hääleka ning tulise punkti pani üritusele Peeter Jõgioja trummietendus, kui muu hulgas kõlas sadade külastajate kaasabil ühine trummimäng, mis kaikus üle Väike-Õismäe.

Head Uudised GoodNews