1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Valgamaa Puuetega Inimeste Koda tähistas 25. aastapäeva
Valgamaa Puuetega Inimeste Koda tähistas 25. aastapäeva

Valgamaa Puuetega Inimeste Koda tähistas 25. aastapäeva

Valgamaa Puuetega Inimeste Kojas tähistati suurt juubelit: koda sai 25. aastaseks. Saali oli kogunenud palju õnnesoovijaid, kelle hulka kuulus sotsiaalminister Tanel Kiik, kes viibis visiidil Valgamaal.

Koja juhatuse esimees Marika Ein tundis rõõmu, et kojas käivad inimesed teevad sellest kodu ja et neil on võimalus kasutada nii ilusaid ruume. Ein tegi ka lühikese ülevaate koja ajaloost ja sellest, kuidas on jõutud 25. aastapäevani.

Sotsiaalminister edastas kojale oma õnnesoovid ja rõõmustas rohkete inimeste üle saalis. „Valgamaa Puuetega Inimeste Kojal on vedanud, teie ilus maja asub ka väga ilusa koha peal. See, et teid siin saalis nii palju täna on, näitab, et teile läheb see koht korda ja te teete head tööd. Te olete aktiivsed, teil on palju mõtteid ja küsimusi, mille üle arutada ja seda loodetavasti ka riigiga,” sõnas Kiik.

Oma õnnitlused andsid üle veel Valga vallavalitsus, Eesti Puuetega Inimeste Koda, Põlvamaa Puuetega Inimeste Koda, Võrumaa Puuetega Inimeste Koda, Valga Linna Pensionäride Liit ja Valgamaa Puuetega Inimeste Koja seltside esindajad.

Valgamaa Puuetega Inimeste Koda asutati 22. septembril 1994. aastal. See on katusorganisatsiooniks 11 erinevale puuetega inimeste organisatsioonile. Kotta kuulub hetkel 876 liiget üle maakonna. Koja tegevuse põhieesmärgiks on olla puuetega inimeste valdkonnas tehtava töö maakondlikuks koordinaatoriks.

Head Uudised GoodNews