1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. VALI LEMMIK I Algas fotokonkursi “Suvi Mustamäel” rahvalemmiku valimine
VALI LEMMIK I Algas fotokonkursi “Suvi Mustamäel” rahvalemmiku valimine

VALI LEMMIK I Algas fotokonkursi “Suvi Mustamäel” rahvalemmiku valimine

Mustamäe Linnaosa Valitsuse 1. juunil välja kuulutatud fotokonkursile laekus 196 pilti ja need on tänasest linnaosa Facebookis kõigile vaadata ja valida.

“Kutsusime Mustamäe ajalehe juunikuu numbris mustamäelasi üles oma andeid avastama ja loovust proovile panema, osaledes Mustamäe Linnaosa Valitsuse korraldatud fotokonkursil „Suvi Mustamäel”. Vanusekriteeriumiks panime sajandi – ehk et siis kõik osalejad vanuses 1–100 olid oma töödega teretulnud!” räägib linnaosa vanem Lauri Laats, „1.-20. juunini saatsid  osalejad meile kokku 196 pilti, mis on nüüd kõik teie hindava silma ees. Palun vaadake ja hääletage parimate poolt – nii leiame rahva lemmiku!”

Korraldajad on jaganud konkursile laekunud rekordarvu pilte 3 galerii vahel, mis on kõik vaatamiseks ja hääletamiseks kätte saadavad Mustamäe Linnaosa Valitsuse Facebooki lehel.

Aega oma lemmiku poolt hääl anda on kuni 28. juunini (kaasa arvatud), siis lüüakse skoor lukku. Parimad fotod avaldatakse augustikuu Mustamäe ajalehes, võitjad pärjatakse.

Näitus fotokonkursi parimatest töödest avatakse Tallinna Linnavalitsuse näituseakendel 3. juulil.

ANNA HÄÄL SIIN!

Head Uudised GoodNews