1. Avaleht
  2. Poliitika
  3. Valimistel kandideerivad Kaie Kõrb, olümpiavõitja Embrich ja teised
Valimistel kandideerivad Kaie Kõrb, olümpiavõitja Embrich ja teised

Valimistel kandideerivad Kaie Kõrb, olümpiavõitja Embrich ja teised

Keskerakonna Pirita valimisringkonna nimekirjas kandideerivad Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat, Tallinna linnavolikogu liikmed Miroslav Berezovski ja Toivo Tootsen, baleriin ja Tallinna Balletikooli direktor Kaie Kõrb, võistlus- ja seltskonnatantsuõpetaja Merle Klandorf ning koomik Raimo Aas.

Kohalike omavalitsuste valimistel on Keskerakonna esinumber Pirita valimisringkonnas keskkonnaminister Tõnis Mölder. Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart kinnitas, et Mölder on toonud kaasa positiivseid muutuseid nii Pirita linnaosa vanema, abilinnapea, riigikogu liikme kui ka keskkonnaministri ametikohal.

Aastatel 2013-2017 Pirita linnaosa vanemana töötanud Mölderi sõnul on piirkonna elukeskkond viimaste aastatega palju arenenud. „Rajamisel on Merivälja kooli ja Pirita Majandusgümnaasiumi juurdeehitus, Kose lasteaed on saanud uue õppehoone ja käesoleva aasta jooksul alustatakse Merivälja lasteaia uue õppehoone rajamist. Pingutatud on ka inimeste tervise, heaolu ja liikumisvõimaluste nimel. Pirita Tervisekeskus on saanud koostöös riigi ja erasektoriga uued ja paremad ravitingimused, valminud on nii uusi mänguväljakuid kui ka sportimisvõimalusi, sisekvartaalsetele teedele on panustatud igal aastal vähemalt 2 miljonit eurot,“ rääkis Tõnis Mölder.

Tokyos vehklemisnaiskonnaga olümpiavõitjaks tulnud Irina Embrich kandideerib Nõmme valimisringkonnas linnavolikogusse.

„Mul on väga hea meel, et olen saanud mitmes linnavolikogu koosseisus töötada ja pealinna edukale arengule kaasa aidata,“ ütles Embrich. „Linnapea juhtimisel on Tallinn väga hästi koroonakriisiga toime tulnud ja linna rahaasjad on korras.“

„Tallinnas on võetud selge strateegiline suund rohelisema linnakeskkonna poole, mis saab meie järgnevate aastate suureks väljakutseks,“ kirjeldas Embrich eesootavat perioodi, „mõistagi on aga minu südameasjaks ka sportimisvõimaluste laiendamine Tallinnas. Aktiivne eluviis hoiab meie inimesed terve ja tegusana. Eriti tähtis on see just laste ja noorte arengule.“

Linnavolikogu liige on Embrich 2013. aastast.

Head Uudised GoodNews