1. Avaleht
  2. Ukraina rahva toetuseks
  3. VIDEO I Homme on Kanal 2 eetris suur emadepäeva erisaade, kus on lugu 5-aastase tütrega Ukrainast põgenenud Liubast
VIDEO I Homme on Kanal 2 eetris suur emadepäeva erisaade, kus on lugu 5-aastase tütrega Ukrainast põgenenud Liubast

VIDEO I Homme on Kanal 2 eetris suur emadepäeva erisaade, kus on lugu 5-aastase tütrega Ukrainast põgenenud Liubast

Homme pärast „Reporterit“ algab Kanal 2 suur emadepäeva erisaade „Emad – kõigest kallimad on nemad“. Kanal 2 saatejuht Eda-Liis Kann piilub emade argipäeva – mis on nii heitlik, paiguti naerma ja paiguti hulluks ajav. Täis kraaklemist, rõõmu, nuttu, armastust, ürgvarajasi hommikuid ja hirmhiliseid õhtuid ja kõikjal vedelevaid mänguasju.

Väga ausa ja südant lõhki kiskuva pildi annab lugu Ukraina sõja eest koos oma viie aastase lapsega Eestisse põgenenud Ljubast. Mida tunneb Ukraina ema süda? Ljubale anti põgenemiseks aega 2 tundi, kaasa sai pakkida vaid ühe spordikoti ja lapse. Vanemad jäid maha ja mees kodumaa eest sõdima.

Erilise energiatoostina mõjub noore vanaema Monika Tuvi uus elu – kolme poja ema sai lõpuks majja printsessi – vanema pojal Macil ja minijal Sonjal sünis tütar Sky. Vanaema Monika saab lõpuks igatsetud roosa maailma.

Kolmikute ema Sigrid Holmsen jäi saatuse tahtel lapsi kasvatama üksi. Kolm suud korraga nõudmas süüa, kolm paari pisikesi käsi, kes tahaksid korraga emmet kallistada ja kolm rüblikut jooksmas kõik eri suunas.

Head Uudised GoodNews