1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. VIDEO I Päästeliit tutvustab oma uut identiteeti
VIDEO I Päästeliit tutvustab oma uut identiteeti

VIDEO I Päästeliit tutvustab oma uut identiteeti

Eesti vabatahtlikke päästjaid ühendav Päästeliit tutvustab uut identiteeti ja visuaalset kontseptsiooni, mis hõlmab senisest enam päästevaldkondi.

„Päästeliit hakkab märkimisväärselt enam panustama elanikkonnakaitse valdkonda ja kogukondade kriisideks valmisolekusse. Elanikkonna ettevalmistamine kriisideks on meie hinnangul Eestis liiga ebamääraselt teostatud,“ rääkis Päästeliidu juhatuse esimees Piia Kallas.

„Näiteks, kriisivarude kogumine on küll vajalik, aga see on kriisideks valmisoleku jäämäe tipp. Kõige tähtsam on teadlikkus.“ „Siinkohal on märksõnaks kaasamine ja koostöö. Tahame, et kõik soovijad üle Eesti saaksid panustada oma pere, kogukonna ja kogu riigi turvalisusesse,“ lisas ta.

Kallas rõhutab, et Päästeliidus kasutuses olevad traditsioonilised maa- ja merepäästet tähistavad visuaalsed lahendused jäävad alles ning värske logo aitab pigem päästevaldkondade ühtsust rõhutada.

„Tahame oluliselt rohkem ühiskonnale tutvustada vabatahtlike päästjate tööd, nende lugusid, rõõme ja ka muresid. Soovime, et Eestis jõutaks vabatahtlike töö tõelise olemuse väärtustamiseni. Eesmärk on lihtne – Päästeliit soovib, et Eesti oleks maailma kõige turvalisem elukeskkond. Eesmärki suudame saavutada vaid koos. Seda rõhutab ka meie uus logo.“

Uut identiteeti aitas luua strateegiline disainiagentuur Neway. Agentuuri brändistrateegi Jaan Naaberi sõnul peegeldab Päästeliidu uus logo vabatahtlike päästjate olemust ja sümboliseerib inimeste ning kogukondade omavahelist koostööd.

„Logo ühendab päästevaldkonnad ning vabatahtlike päästjate loodava turvatunde. Fookuses on iga Eesti inimene. Mina, sina, meie kõik,“ sõnas Naaber.

Head Uudised GoodNews